Wide Screen
Image default
Játékok

Frissült az NBA 2k20 demója

A való életben is elkezdődik a szezon, így hát a virtuális valóságban is pattogtathatjuk már a labdát.


A legjobb időben, az NBA szezonra való tekintettel, ma kapott frissítést az NBA 2K20 ingyenes demója PlayStation 4-en és Xbox One-on, amivel a rajongók az új bármikor könnyedén elkezdhető és játszható Quick Game keretében lejátszhatják a Toronto Raptors vs. Golden State Warriors meccsét. Ez a párharc már tudhatjuk hogyan végződött tavaly a Finals-ben, azonban a játékosok akár újra is írhatják a történelmet és megint a csúcsra juttathatják a GSW ászait. Be tudod verni a sorsdöntő triplát Stephen Curry-vel?

 Akár újonc vagy, akár tapasztalt NBA 2K veterán, a demó kipróbálásához csupán az alapvető irányítást kell elsajátítanod. A játékos mozgatásához használd a bal analóg kart, ugráshoz vagy blokkoláshoz az X/háromszög gombot, támadáshoz vagy dobáshoz az X/kör gombot, a passzoláshoz az A/X gombot, védekezéshez vagy játékosváltáshoz pedig az A/X gombot. Emellett van még néhány opcionális irányítási mód, amit megtanulhatsz játék közben, de már az alapokkal is a pályára léphetsz.

Még több a témában...

[Gamescom 2019] Inside Xbox elődadás

Héja Szabolcs

[E3 2019] Nem szabdalhatunk kedvünk szerint az új Star Warsban

Héja Szabolcs

Halmozza a sikereket a Gears 5

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább