Főoldal Játékok Frissült az NBA 2k20 demója
Játékok

Frissült az NBA 2k20 demója

A való életben is elkezdődik a szezon, így hát a virtuális valóságban is pattogtathatjuk már a labdát.

497

A való életben is elkezdődik a szezon, így hát a virtuális valóságban is pattogtathatjuk már a labdát.


A legjobb időben, az NBA szezonra való tekintettel, ma kapott frissítést az NBA 2K20 ingyenes demója PlayStation 4-en és Xbox One-on, amivel a rajongók az új bármikor könnyedén elkezdhető és játszható Quick Game keretében lejátszhatják a Toronto Raptors vs. Golden State Warriors meccsét. Ez a párharc már tudhatjuk hogyan végződött tavaly a Finals-ben, azonban a játékosok akár újra is írhatják a történelmet és megint a csúcsra juttathatják a GSW ászait. Be tudod verni a sorsdöntő triplát Stephen Curry-vel?

 Akár újonc vagy, akár tapasztalt NBA 2K veterán, a demó kipróbálásához csupán az alapvető irányítást kell elsajátítanod. A játékos mozgatásához használd a bal analóg kart, ugráshoz vagy blokkoláshoz az X/háromszög gombot, támadáshoz vagy dobáshoz az X/kör gombot, a passzoláshoz az A/X gombot, védekezéshez vagy játékosváltáshoz pedig az A/X gombot. Emellett van még néhány opcionális irányítási mód, amit megtanulhatsz játék közben, de már az alapokkal is a pályára léphetsz.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Játékok

Rengeteg újdonságot és egy közkedvelt visszatérőt is hozott a The Borderlands Show legújabb epizódja

Rendkívül sok újdonságot hozott a legfrissebb The Borderlands Show.

Játékok

Ma veszi kezdetét a 2KFEST

Fesztiválozz otthonról a 2K-vel.