Főoldal Filmek Filmek és sorozatok, amiket bemutat áprilisban a Disney+
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat áprilisban a Disney+

Áprilistól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük a Disney+-on.

312
Disney Plus

A Disney+ a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic és még sok más tévés sorozatot és filmeket gyártó vállalatnak ad otthont csak úgy, mint a saját gyártású Disney+ tartalmaknak. A cikk hátralévő részében arról olvashattok, hogy a Disney+ milyen új filmekkel és sorozatokkal készül április hónapra.

Öveket becsatolni, mert izgalmasabbnál izgalmasabb sorozatok és filmek érkeznek áprilisban a Disney+-ra. Egy biztos: drámában és érzelmekben nem lesz hiány. Dokumentumsorozatokkal köszönti az áprilist a Disney+, például a Vanderpump Villa című sorozattal betekinthetünk Lisa Vanderpump és személyzetének mindennapjaiba. A Bon Jovi rajongóknak érkezik a négy epizódból álló Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story minisorozat és még közelebbről ismerhetik meg a negyven éves zenekart. Az állatszeretőknek pedig a Secret of the Octopus-t javasoljuk, amiből kiderül, hogy miért is olyan különlegesek a polipok.

A Disney+ a dráma kedvelők számára is tartogat meglepetéseket. Az FX Viszály: Capote és a hattyúk című produkcióból kiderül például, hogy Truman Capote hogyan vált az elithez tartozó nők bizalmasává, és miként okozta egy árulás a vesztét. A romantikázni vágyóknak a The Greatest Hits lesz a legjobb választás.

Vanderpump Villa – április 1.

A dekadencia és a kicsapongás találkozása egy dokudráma-sorozatban, amely Lisa Vanderpump gondosan kiválasztott személyzetének napjait követi a Vanderpump-villában, a Chateau Rosabelle nevű exkluzív francia birtokon, ahol dolgoznak, élnek és szórakoznak.

Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story – április 26.

A Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story (Thank You, Good Night: The Bon Jovi Story) című négyrészes sorozat az ikonikus zenekar, a Bon Jovi hősies múltját és bizonytalan jövőjét mutatja be.
A már 40 éve a rock ‘n roll bálványai közé tartozó zenekari tagok a szakadék szélére kerülnek, amikor az énekes sérülése a teljes leállással fenyeget.

FX Viszály: Capote és a hattyúk – április 17.

Az FX Viszály: Capote és a hattyúk (FX’s Feud: Capote vs. The Swans) című sorozata a híres íróról, Truman Capote-ról szól. A férfi egykor az elit társaság krémjébe tartozó hölgyek bizalmasa volt, akiket ő hattyúknak becézett. Árulása azonban tönkretette ezeket a kapcsolatokat, őt magát száműzte az előkelő közegből, és az önpusztítás spiráljába taszította, amelyből végül sosem talált kiutat.

Secret of the Octopus – április 22.

A polipok a Földön olyanok, mint a földönkívüliek: három szív, kék vér és a képesség arra, hogy egy szemgolyónyi nagyságú téren átpréseljék magukat. James Cameron, az Oscar-díjas filmrendező és a National Geographic felfedezője, a díjnyertes Secret of-franchise következő részével a Secret of the Octopus (Secret of the Octopus) című sorozattal tér vissza. A háromrészes produkció a polipok egyedülálló szuperképességeit, rendkívüli intelligenciájukat és titkos szociális életüket tárja fel. Annyi felfedezni való van még ezekkel a furcsa és csodálatos élőlényekkel kapcsolatban, amelyek elég intelligensek ahhoz, hogy szerszámokat használjanak, átalakítsák a testüket, más állatokat utánozzanak, vagy akár más fajokkal kommunikáljanak. A díjnyertes színész, Paul Rudd narrációjával és a National Geographic kutatójával, a Wayfinder-díjas tudományos kommunikációs szakemberrel, Dr. Alex Schnell közreműködésével készült Secret of the Octopus minden eddiginél közelebb visz minket ezekhez a megfoghatatlan lényekhez.

The Greatest Hits – április 12.

Harriet rájön, hogy a művészet az életet imitálja, amikor felfedezi, hogy bizonyos dalok képesek visszarepíteni őt az időben – szó szerint. Időutazása közben a múltat egykori barátjának romantikus emlékein keresztül éli újra, a jelenben pedig épp egy új szerelmi kapcsolata alakul. Mialatt a zene és az emlékek közötti hipnotikus kapcsolaton keresztül barangol, elgondolkodik – ha meg is tudná változtatni a múltat, vajon meg kellene-e tennie?

Iwájú – április 10.

Az Iwájú (Iwájú) egy eredeti animációs sorozat, ami egy futurisztikus Lagosban, Nigériában játszódik. Az cselekmény a jómódú szigetről származó fiatal lány, Tola és a technológia iránt érdeklődő legjobb barátja, Kole felnőtté válásának történetét meséli el, akik felfedezik a világunkban rejlő különböző titkokat és veszélyeket.

Bluey: A jel – április 14.

Ez a humoros sorozat őszinte bepillantást enged a Pásztor család életébe. Bluey, a határtalan fantáziával bíró ausztrál pásztor kölyökkutya szereti játékos kalanddá változtatni a mindennapokat. Kishúgával, Bingóval együtt belevetik magukat a világ felfedezésébe. A Bluey (Bluey) két új epizóddal bővül ebben a hónapban. Az elsőt, a Szellemkosár (Ghostbasket) című részt április 7-én mutatják be, a 28 perces különkiadás, a Bluey: A jel (Bluey ‘The Sign’) pedig április 14-én érkezik.

A nyomozó – április 3-tól

A nyomozó főszereplőjét, Colter Shaw-t játszó Justin Hartley egy magányos túlélő, aki megtorlást keresve járja az országot. Profi nyomkövetőként segít a magánembereknek és a bűnüldöző szerveknek mindenféle rejtély megoldásában, miközben saját szétszakadt családjával is meg kell küzdenie. A sorozat Jeffery Deaver The Never Game című bestsellere alapján készült.

Tudtad?

  • Nagyszerű hír a koreai sorozatok iránt lelkesedőknek: Április 10-én egy újdonság, a Blood Free (Blood Free) érkezik a Disney+-ra.
  • A szeretett Bluey (Bluey) visszatér a Szellemkosár (Ghostbasket) című új epizóddal, amely április 7-én jelenik meg. Április 14-én induló az első, hosszabbított különkiadás, A jel (The Sign) című epizódja.
  • A sógun (Shogun), a sikeres japán sorozat befejező epizódja április 23-án jön. Ha eddig lemaradtatok róla, addig még lesz időtök az előző részeket.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus premier kritika

Az akolitusban végre a Sith-ek kapják a főszerepet, de megérte várni rá?

Az akolitus
Előzetesek

A titokzatos Sith nagyúr kap főszerepet Az akolitus új előzetesében

Az akolitus új előzetesében hallhatjuk és többet láthatunk a Sith mesterből.