Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

Fény derült rá mikor játszódik a Gyűrűk Ura-sorozat

Az egyik legjobban várt sorozat készítői kiadták az első infó morzsákat.

J.R.R. Tolkien is Középfölde térképének megrajzolásával kezdte el A Gyűrűk Ura történetét, így az Amazon stílusosan az élőszereplős sorozat világát mutatta meg számunkra elsőként. Az Instagramon közreadott képek alapján, a rajongók örülhetnek, hisz a Másodkorban fog játszódni, s nagy valószínűséggel a Hatalom Gyűrűinek elkészítéséről fog szólni.

A Másodkor körülbelül 3500 évet felölelő korszak, ami megelőzi A Gyűrűk Ura eseményeit, és Szauron fizikai testének megsemmisülésével zárul le. Azért is örömteli ez a bejelentés, mert a korábbi pletykák szerint Aragorn fiatal koráról szólt volna a tervezett 5 évad első része, de ennél egy sokkal nagyobb és színesebb világ Középfölde, minthogy csak pár közönség kedvenc karakter kapjon lehetőséget.

Az egymilliárd dollárból készülő sorozatról érdekes részlet a Numenor szigetének hangsúlyozása. A sziget a tolkieni mitológia Atlantisza, az ottani civilizáció leszármazottai alapították Gondort. Númenoriak elképesztő fizikummal rendelkeznek, és az élethosszuk is az átlagember háromszorosa. Nyughaton egyik királyának leszármazottja Aragorn, így bizonyos értelemben kedvenc kószánknak is lesz köze a szériához.

Az egyelőre cím nélküli sorozat 2021-ben debütál az Amazon Prime streaming szolgáltatónál.

Még több a témában...

Megvan az Amazon-féle a Gyűrűk Ura-sorozat egyik rendezője

Kévés Bence Mihály

A Star Trek 4. írói készítik a Gyűrűk Ura sorozat forgatókönyvét

Kévés Bence Mihály

Andy Serkis a visszatérésről beszélt az Amazon gyártású A Gyűrűk Ura tévésorozatban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább