A Gyűrűk Ura

Fény derült rá mikor játszódik a Gyűrűk Ura-sorozat

Az egyik legjobban várt sorozat készítői kiadták az első infó morzsákat.

Az egyik legjobban várt sorozat készítői kiadták az első infó morzsákat.

J.R.R. Tolkien is Középfölde térképének megrajzolásával kezdte el A Gyűrűk Ura történetét, így az Amazon stílusosan az élőszereplős sorozat világát mutatta meg számunkra elsőként. Az Instagramon közreadott képek alapján, a rajongók örülhetnek, hisz a Másodkorban fog játszódni, s nagy valószínűséggel a Hatalom Gyűrűinek elkészítéséről fog szólni.

A Másodkor körülbelül 3500 évet felölelő korszak, ami megelőzi A Gyűrűk Ura eseményeit, és Szauron fizikai testének megsemmisülésével zárul le. Azért is örömteli ez a bejelentés, mert a korábbi pletykák szerint Aragorn fiatal koráról szólt volna a tervezett 5 évad első része, de ennél egy sokkal nagyobb és színesebb világ Középfölde, minthogy csak pár közönség kedvenc karakter kapjon lehetőséget.

Az egymilliárd dollárból készülő sorozatról érdekes részlet a Numenor szigetének hangsúlyozása. A sziget a tolkieni mitológia Atlantisza, az ottani civilizáció leszármazottai alapították Gondort. Númenoriak elképesztő fizikummal rendelkeznek, és az élethosszuk is az átlagember háromszorosa. Nyughaton egyik királyának leszármazottja Aragorn, így bizonyos értelemben kedvenc kószánknak is lesz köze a szériához.

Az egyelőre cím nélküli sorozat 2021-ben debütál az Amazon Prime streaming szolgáltatónál.

Total
5
Shares
Previous Article

A Rage 2 tovább zúz!

Next Article
Suicide Squad Deadshot

Idris Elba léphet Will Smith helyébe a The Suicide Squad rebootban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!