Close


Közelgő események

BREAKING Előzetesek

Félelmetes lesz Stephen King regénye alapján elkészült Az

Megjött az első előzetes az Az című bohócos filmhez. Hátborzongtató lesz Stephen King regénye a vásznon.

  • PublishedMarch 30, 2017

Megjött az első előzetes az Az című bohócos filmhez. Hátborzongtató lesz Stephen King regénye a vásznon.

A New Line Cinema végre bemutatta a remake első előzetesét, amit Andrés Muschietti Stephen King regénye alapján dolgozott újra. Ahelyett, hogy a film narratíváját megosztanák a felnőttek és gyerekek között, ahogy tette azt a regény és az 1990-es években megjelent tévés minisorozatok, ez a film kizárólag csak a gyerekekre fókuszál – ha elkészül belőle a második rész, ott csak felnőttek lesznek.

Továbbá a film szakít a ’60-as évek korszakával is, inkább a jelenben fog játszódni a történet. A regény adaptációjában és a ’90-es évek sorozatának filmes feldolgozásában a gonosz alakváltó – innen kapta az “Az” nevet is – fogja elrabolni a gyerekeket, ami képes az emberek félelmei mögé látni, s azt ellenük fordítani. A regény első felében főként gyerekekkel táplálkozik, míg a második felében a felnőtteket veszi célba.

A Krajcáros gonosz bohócot Bill Skarsgård fogja játszani, de főszerepet kapott még a Stranger Things sorozatból ismert Finn Wolfhard, Javier Botet, Nicholas Hamilton, Megan Charpentier és Jaeden Lieberher is.

Az Az bemutatója 2017. szeptember 8-án lesz az Egyesült Államokban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.