Félelmetes lesz Stephen King regénye alapján elkészült Az

Megjött az első előzetes az Az című bohócos filmhez. Hátborzongtató lesz Stephen King regénye a vásznon.

Megjött az első előzetes az Az című bohócos filmhez. Hátborzongtató lesz Stephen King regénye a vásznon.

A New Line Cinema végre bemutatta a remake első előzetesét, amit Andrés Muschietti Stephen King regénye alapján dolgozott újra. Ahelyett, hogy a film narratíváját megosztanák a felnőttek és gyerekek között, ahogy tette azt a regény és az 1990-es években megjelent tévés minisorozatok, ez a film kizárólag csak a gyerekekre fókuszál – ha elkészül belőle a második rész, ott csak felnőttek lesznek.

Továbbá a film szakít a ’60-as évek korszakával is, inkább a jelenben fog játszódni a történet. A regény adaptációjában és a ’90-es évek sorozatának filmes feldolgozásában a gonosz alakváltó – innen kapta az “Az” nevet is – fogja elrabolni a gyerekeket, ami képes az emberek félelmei mögé látni, s azt ellenük fordítani. A regény első felében főként gyerekekkel táplálkozik, míg a második felében a felnőtteket veszi célba.

A Krajcáros gonosz bohócot Bill Skarsgård fogja játszani, de főszerepet kapott még a Stranger Things sorozatból ismert Finn Wolfhard, Javier Botet, Nicholas Hamilton, Megan Charpentier és Jaeden Lieberher is.

Az Az bemutatója 2017. szeptember 8-án lesz az Egyesült Államokban.

Total
0
Shares
Previous Article

A hazai filmforgalmazó megváltoztatta a Star Wars 8 címét

Next Article

Milyen sorsa lesz Pókembernek az MCU-ban?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!