x
Close


Közelgő események

Filmek

Fejlesztés alatt áll az Ace Ventura 3 forgatókönyve

Érdekesnek ígérkezik a projekt. Talán ez a legjobb szó.

Fejlesztés alatt áll az Ace Ventura 3 forgatókönyve
  • PublishedMarch 19, 2021

Szinte közhely, hogy a remake-ek és a megmagyarázhatatlan folytatások korát éljük, de úgy tűnik, hogy ebbe a sormintába egy újabb projekt illik majd bele. Jön az Ace Ventura harmadik része, a készítők között pedig a Sonic, a sündisznó írói lehetnek talán a legismertebb nevek. A készülő filmről az egyik producer, Morgan Creek nyilatkozott a minap.

Nagyon izgatottak vagyunk a projekttel kapcsolatban, ennek pedig főleg az az oka, hogy látjuk, még mindig nagyon nagy a franchise népszerűsége. A közösségi médiában rengeteg ember reagált a posztjainkra. Azt gondolom, ehhez a folyamathoz a covid is hozzátett. Az emberek szívesen térnek vissza olyan történetekhez, melyek egyszer már szórakoztatták őket, kimozdították a gondolataikat a mindennapok körforgásából. Az Ace Ventura új otthonra lel majd az Amazonon.

A projektről egyelőre nincsenek részletes információink, annyi biztos, hogy Pat Casey és Josh Miller lesznek a forgatókönyvírók. A két filmes egyébként régóta dolgozik már együtt, korábban a Hulunak készítették az Into the Dark című sorozatot, de a Powerlesst és a National Lampoon Presents: Dorm Daze-t is ők jegyzik. Nemrég pedig a Sonic keretein belül Carrey-vel is együtt dolgoztak.

Akinek egyébként többek között az Ace Ventura indította be a karrierjét a ’90-es években. Amely karrier egyébként az utóbbi években megrekedt, így biztosan örül ennek a lehetőségnek.

Written By
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.