Februárban már ki is lép a Conglomerate 451 az Early Accessből

A dungeon crawler fanok igazán örülhetnek, hiszen egy jó játéknak néz ki az új mű.

A dungeon crawler fanok igazán örülhetnek, hiszen egy jó játéknak néz ki az új mű.

A tavalyi korai hozzáférésben való megjelenése óta a cyberpunk stílusú, mezőkre osztott dungeon crawler, a Conglomerate 451 minden frissítéssel egyre jobb és nagyobb lett. A játék kiadása óta eszközölt számos változtatás, módosítás és javítás forrása és inspirációja a közösség folyamatos visszajelzése. Nézzük mit osztottak meg róla a fejlesztők velünk.

“A korai hozzáférésből való kilépést eredetileg 2019. októberére terveztük, azonban a közösségnek köszönhetően számos lehetőséget vettünk észre a jelenlegi játékmenet javítására, plusz tartalmak hozzáadására és funkciók frissítésére, hogy a Conglomerate 451 még jobb élményt nyújtson a játékosoknak. Szeretnénk egy valóban remek játékkal kilépni a korai hozzáférésből, így úgy döntöttünk, hogy a teljes verzió kiadásának időpontját 2020. februárjára módosítjuk.

Jelenleg kényelmi funkciókon, még több zsákmányon, új gyűjthető tárgyakon és jobb jutalmakon dolgozunk. Kövesd a játékkal kapcsolatos híreket az új főellenfelekről, Steam teljesítményekről és sztori módról. Reméljük, hogy te is olyan izgatottan várod ezeket és a sok más újdonságot, mint mi. Nézd meg a várható frissítéseket és változtatásokat az új ütemterven.”

Conglomerate 451 korai hozzáférésben már elérhető Steam-en.

Total
1
Shares
Previous Article
Star Wars

A Trónok harca készítői már nem dolgoznak az új Star Wars-trilógián

Next Article

Miért ilyen rossz a Call of Duty Modern Warfare a metacritic-en?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!