Főoldal Játékok Februárban már ki is lép a Conglomerate 451 az Early Accessből
Játékok

Februárban már ki is lép a Conglomerate 451 az Early Accessből

A dungeon crawler fanok igazán örülhetnek, hiszen egy jó játéknak néz ki az új mű.

399

A dungeon crawler fanok igazán örülhetnek, hiszen egy jó játéknak néz ki az új mű.

A tavalyi korai hozzáférésben való megjelenése óta a cyberpunk stílusú, mezőkre osztott dungeon crawler, a Conglomerate 451 minden frissítéssel egyre jobb és nagyobb lett. A játék kiadása óta eszközölt számos változtatás, módosítás és javítás forrása és inspirációja a közösség folyamatos visszajelzése. Nézzük mit osztottak meg róla a fejlesztők velünk.

“A korai hozzáférésből való kilépést eredetileg 2019. októberére terveztük, azonban a közösségnek köszönhetően számos lehetőséget vettünk észre a jelenlegi játékmenet javítására, plusz tartalmak hozzáadására és funkciók frissítésére, hogy a Conglomerate 451 még jobb élményt nyújtson a játékosoknak. Szeretnénk egy valóban remek játékkal kilépni a korai hozzáférésből, így úgy döntöttünk, hogy a teljes verzió kiadásának időpontját 2020. februárjára módosítjuk.

Jelenleg kényelmi funkciókon, még több zsákmányon, új gyűjthető tárgyakon és jobb jutalmakon dolgozunk. Kövesd a játékkal kapcsolatos híreket az új főellenfelekről, Steam teljesítményekről és sztori módról. Reméljük, hogy te is olyan izgatottan várod ezeket és a sok más újdonságot, mint mi. Nézd meg a várható frissítéseket és változtatásokat az új ütemterven.”

Conglomerate 451 korai hozzáférésben már elérhető Steam-en.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 megdöntötte a God of War rekordját

A Sony új multiplayere nagyon népszerű lett.

The Day Before
PC

Négy nappal a megjelenése után megszűnik a The Day Before fejlesztője

Az év legrosszabb játéka vagy legnagyobb csalása?