Érkezik a Pókember és A galaxis őrzői crossover film?

A galaxis őrzői rendezőjét kérdezték, hogy mit gondol a jövőre érkező Pókember rebootról, milyen esélyeket lát a fiatal Peter Parker előtt.

A galaxis őrzői rendezőjét kérdezték, hogy mit gondol a jövőre érkező Pókember rebootról, milyen esélyeket lát a fiatal Peter Parker előtt.

James Gunn rendezőről mindenki tudta, hogy humoros filmek készítésében ő a legtökéletesebb alany, nála jobb rendezőt el sem lehetne képzelni. A Marvel a producer és rendező párosokat rendkívül ügyesen tudja kiválasztani, a felsorakoztatott filmeknél egy melle lövést sem tudunk említeni, mindnél rendben volt a rendező.

Mikor 2014-ben bemutatták A galaxis őrzőit, arra senki sem gondolt, hogy ez lehet a legjobb, s legtöbbet hozó Marvel film az Univerzumban. Csoda történt, mert a viccesre vett film, olyan nagy neveket győzött le, mint Vasember, vagy Amerika kapitány a mozivásznon. Egy percig sem volt kérdés, hogy jön a folytatás.

Év elején kezdődtek a második rész előkészületei, nem sokkal később már meg is indult a forgatása az atlantai filmgyárban. Sok híresség és producer megfordult az elmúlt 4 hónapban James Gunn-nál, köztük volt Sylvester Stallone is. Róla azóta sem tudunk semmit, csak annyi derült ki a látogatásból, amit képek is alátámasztanak, hogy egy vaskos paksamétával távozott a helyszínről. Vélhetően ezek a lapok tartalmazták A galaxis őrzői 2 forgatókönyvét, ez alapján egyesek arra gondolnak, ő lehet Star-Lord (Űr-Lord) édesapja majd a folytatásban.

Múlthét pénteken pedig a bejelentett Pókember reboot rendezője, Jon Watts is beköszönt Atlantába. Azonnal megrohanta a sajtó a helyszínt, hogy kiderítsék, mit tervez a páros. Rögvest bizarr pletykák is születtek, miszerint elkészülhet a Pókember és A galaxis őrzői közös film is, bár erre azért kevesen fogadnánk. De ki tudja? Voltak már merész húzásai a Marvel Studiosnak, miért ne lehetne épp ez a következő?

So Spider-Man: Homecoming’s director John Watts visited our galaxy for a day. #GotGVol2 #spiderman

James Gunn (@jamesgunn) által közzétett fénykép,

Házon belül többször hangoztatták, hogy 2020 után kezdődik egy újabb éra, amiben sok jelenlegi képregényhőst nem tudnak elképzelni. Ideje frissíteni, új és eddig filmben soha nem látott hősök jönnek majd a negyedik Marvel fázisban. Talán pont ezt várja Gunn és Watts.

Total
0
Shares
Previous Article

A Polgárháború rendezői beszéltek a Pókember és Vasember kapcsolatáról

Next Article

Nemzetközi Star Wars nap: Az Erő legyen veled!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!