x
Close


Közelgő események

Filmek

Ennyire ijesztő még nem volt Krajcáros bohóc

Két új hivatalos fénykép jelent meg Stephen King legfélelmetesebb regényének, az Az című horrorfilm újradolgozásához.

Ennyire ijesztő még nem volt Krajcáros bohóc
  • Publishedaugusztus 13, 2017

Két új hivatalos fénykép jelent meg Stephen King legfélelmetesebb regényének, az Az című horrorfilm újradolgozásához.

Az Entertainment Weekly hétvégén kettő darab új képpel ajándékozta meg a horror szerelmeseit. Az egyik képen Krajcárossal hozzák ránk a frászt, hiszen ennyire tisztán még nem láttuk az alakváltó szörnyet, a másikon pedig az áldozatokat, a gyerekeket látjuk, mivelhogy a mostani film nem foglalkozik a felnőttekkel, erre majd a folytatásban kerül sor, már ha sikeres lesz.

Andy Muschietti rendező megosztott néhány gondolatot a lapnak, melyben elárulta, hogy élete legnagyobb kihívását jelentette életre kelteni Krajcárost a filmben, merthogy a karakter olyan furcsa dolgokat csinál, melyeknek lényegében semmi értelme, és ezek a nagyon furcsa dolgok pont ettől lesznek olyan zavaróak.

A szeptemberben érkező filmben Bill Skarsgård játssza majd a sokat emlegetett bohócot, amit korábban Tim Curry keltett életre még az ’90-es évek tévésorozatában. Skarsgård megerősítette azt is, hogy karaktere egyszerre lesz vicces és könyörtelen:

Nagyon élvezi Krajcáros bohóc testét, élvezi a játékot és a vadászatot is. Amennyire vicces ez a gonosz lény, mások annyira nem találják annak. De úgy gondolja [Krajcáros], hogy vicces.

Az Az című horror 2017. szeptember 8-án kerül a mozik falára.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.