Főoldal Előzetesek Emma Stone elbűvölő a Szörnyella első előzetesében és poszterén
ElőzetesekBREAKING

Emma Stone elbűvölő a Szörnyella első előzetesében és poszterén

Tiszta eredettörténet lesz a film.

500

Az elmúlt években a Disney sorra mutatta be az élőszereplős feldolgozásokat. Egytől-egyig hatalmas sikernek örvendnek ezek az alkotások. A következő nagy feldolgozás a 101 kiskutya klasszikus rajzfilm főgonoszát, Szörnyella De Frászt fogja bemutatni. Magyarul egy eredettörténetet kapunk a gonoszhoz.

Az egyik legismertebb és leghíresebb filmes gonosztevő eredetét fogja bemutatni ez a film, aminek főszerepét az Oscar-díjas Emma Stone kapta. Szörnyella De Frász egy saját filmet kap a Disneytől, ami az 1970-es évek Londonjában fog játszódni. A punk rock forradalom közepette ismerjük meg a fiatal Estella nevű szélhámos főszereplőt, egy okos és kreatív lányt, aki elhatározza, hogy terveivel hírnévre tesz szert. Barátságot köt egy pár fiatal tolvaj párral, akik nagyra értékelik Estella tervét, így összefognak, hogy közösen építsenek karriert London utcáin.

Egy nap a lány stílusára felfigyel egy Hellman bárónő is, egy rettentően sikeres és gőgös nő, akit a kétszeres Oscar-díj nyertes Emma Thompson alakít. Kettőjük kapcsolata olyan eseményláncok sorozatát indítja el, amitől Estella teljesen elveszti jó oldalát, és Szörnyella De Frász válik belőle. Ezt az átalakulást mutatja majd be ez a film, amihez ma megjelent az első trailer. A beállítás és a hangulat pazar, a film pedig nagyban támaszkodik majd Stone karizmájára.

Az előzetes mellé jár egy nagyon vagány poszter is.

A Szörnyella bemutatóját nem fenyegeti semmi sem, hiszen a filmet a Disney+ streamingszolgáltatón biztosan be fogják mutatni május 28-án. Bizonyos országokban, köztük Magyarországon, a mozikban is bemutatják majd, de tekintettel a jelenlegi helyzetre, nem tudni, hogy erre mikor kerül sor.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus választ ad majd arra, hogy honnan tudtak a jedik a kettő szabályáról

A showrunner arra is kitért, hogy számíthatunk-e Darth Bane felbukkanására.

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...