x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Emily VanCamp azt akarja, hogy Sharon Carter a képregényekben használt fehér jelmezbe bújjon

Fekete Özvegy után Sharon is fehér jelmezt kap majd?

Emily VanCamp azt akarja, hogy Sharon Carter a képregényekben használt fehér jelmezbe bújjon
  • PublishedApril 13, 2021

A Sólyom és a Tél Katonája című Disney+ sorozatban Emily VanCamp karaktere, azaz Sharon Carter ügynök is visszatért. Az ügynököt legutóbb az Amerika kapitány: Polgárháborúban láttuk a Kapitány oldalán. Sajnos a debütálást követően a Marvel Studios magára hagyta a karaktert, mert hosszú időre semmit sem lehetett tudni róla.

Sharon mondhatni mindkét Amerika kapitány-filmben kulcsfontosságú szerepet játszott, ennek ellenére a Polgárháború után megfeledkeztek róla. Miután visszatért Sólyom és Bucky sorozatában, a színésznő nemrég arról beszélt egy interjúban, hogy azt akarta, hogy a képregényekben is használt fehér jelmezt viselje Sharon a sorozatban. A beszélgetésben nem árulta el, hogy lehetőséget kap-e erre majd a jövőben, de nem lehet tudni, mit tartogat a jövő karaktere számára. De természetesen mint mindenki más, ő is szeretné viselni ezt a bizonyos jelmezt, akárcsak az a sok rajongó. De a jelmez mellett egy másik kérdés is foglalkoztatja a rajongókat.

Mégpedig az, hogy milyen jövőt tartogat a Marvel Moziverzum Sharon számára, milyen titkokat őriz még a karakter. Az eddig látottak alapján jócskán maradt még potenciál a karakterben. Nemcsak a karakter jövője körül sok a kérdés, sokan keresik a választ arra, hogy milyen indokkal hozták vissza A Sólyom és a Tél Katonájában. Egyesek szerint ő lehet a Power Broker szervezet, vagy legalábbis nekik dolgozik. Idővel majd erre a kérdésre is választ kapunk.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.