Előzetest kapott a Star Wars Ellenállás című sorozat

Megérkezett a Star Wars Ellenállás sorozat első előzetese, de az is kiderült, mikor tűzik a Disney XD csatornára.

Megérkezett a Star Wars Ellenállás sorozat első előzetese, de az is kiderült, mikor tűzik a Disney XD csatornára.

A Lucasfilm új sorozata a Star Wars: Az ébredő Erő eseményei előtt játszódik majd, főszerepben pedig az Ellenállás egy fiatal pilótája lesz, Kazuda Xiono (Christopher Sean). A pilótát egy titkos küldetésre küldik, feladata nem más lesz, mint kémkedni az Első Rendnél. A sorozatban feltűnik továbbá BB-8, valamint Poe Dameron és Phasma kapitány. A filmhez kiadott hivatalos szinopszis:

Az első rész ’Az Újonc’ címet viseli, melyben Poe és BB-8 az újonnan kinevezett kémet, Kaz-ot azzal a feladattal bízzák meg, hogy kémkedjen az Első Rend után a különféle idegenek és teremtmények által lakott Colossus nevű bolygón, ahol egy repülőgép-töltőállomásként is üzemel. Kaz mechanikusként dolgozik együtt Poe régi barátjával, Yeager-rel, de hamarosan új barátokra lel Tam, Neeku és egy öreg osztrodoidban, Bucketben. Idővel csatlakozik hozzá BB-8 is, akivel közösen indulnak több versenyen, miközben küldetésüket nem fedhetik fel az új barátok előtt sem, illetve kerülni kell az Első Rend által felállított veszélyeket.

A sorozat első részét október 7-én mutatják be az Egyesült Államokban, de a premier után a Disney nemzetközi csatornáin is elérhető lesz a sorozat, arról viszont információk nincsenek, hogy hozzánk mikor érkezik meg szinkronosan.

Total
4
Shares
Previous Article
Scarlett Johansson

Scarlett Johansson a legjobban fizetett színésznő 2018-ban

Next Article

Keri Russell [SPOILER] játszaná a Star Wars: Episode IX-ben?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!