Wide Screen
Image default
Sorozatok

Előzetesen Elle Fanning májusban érkező sorozata

Ezúttal egy szatírában szerepel majd a fiatal színésznő.

Ezúttal egy szatírában szerepel majd a fiatal színésznő.

A Hulura érkezik májusban a The Great című sorozat, amely Nagy Katalin orosz cárnő felemelkedését mutatja majd be, méghozzá erősen szatirikus hangvételben. Katalin 1762-től 1796-ig állt Oroszország élén, ezzel máig ő az ország leghosszabb ideig uralkodó női vezetője. Érdekesség, hogy Katalin ellentmondásos történetét nemrégiben az HBO is feldolgozta, mégpedig Helen Mirren főszereplésével. Jelen sorozat előzetese leginkább Yorgos Lanthimos 2018-as, A Kedvenc című filmjének hangulatát idézi meg, a hasonlóság pedig nem véletlen, mindkét produkciót Tony McNamara írta. A főszerepben a mindig kiváló Elle Fanninget láthatjuk majd, aki executive producerként is részt vett a munkálatokban. Rajta kívül feltűnik még Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield és Douglas Hodge.

A sorozat forgatása 2018 novemberében zajlott, leginkább angliai helyszíneken, a jelenetek többségét Yorkban vették fel. A széria hivatalos szinopszisa így szól:

A The Great egy szatirikus és humoros hangvételű dráma, mely annak a Nagy Katalinnak a felemelkedését mutatja be, aki kívülállóból az ország leghosszabb ideig hivatalban lévő női vezetője lett. Az első szezon egy szórakoztató, egyben ellentmondásos mese egy fiatal lányról, aki egy házasság okán érkezik Oroszországba, szerelem és boldogság helyett azonban elmaradottság és állandó veszély várja. “Mindössze” annyi dolga van tehát, hogy megölje férjét, illetve kijátssza az egyházat és a hadsereget.

Premier: Május 15.

Még több a témában...

A 2020-as Emmy-díj jelöltjei: A legjobb dráma sorozat kategória jelöltje a The Mandalorian

Vigh Martin

A Hulu berendelte a Nagy Katalin-A kezdetek második évadát

Vigh Martin

SOROZATKRITIKA: Nagy Katalin -A kezdetek S01E01-E06

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat