Trónok harca

Elkezdődött a Trónok harca előzménysorozatának castingja

A Targaryen-ház története elevenedik majd meg.

A Trónok harca az elmúlt évtized talán legnagyobb hatású televíziós produkciója, amelyet még sokat fogunk emlegetni és elemezni. Az első hat évad vitán felül mesteri volt, azonban később némileg félrecsúsztak a dolgok, az alkotók több megkérdőjelezhető döntésének köszönhetően az utolsó két szezon igen éles kritikákat kapott. A rajongók számára azonban van remény, George R. R. Martin még tavasszal nyilatkozta, hogy gőzerővel dolgozik a könyveken, nemrégiben pedig megerősítette, hogy 2021-ben szeretné kiadni a következő regényt. Ezen felül pedig az HBO gőzerővel dolgozik egy előzménysorozaton, mely a Targaryen-család történetét fogja feldolgozni. Most az Entertainment Weekly adta hírül, hogy megkezdődtek a széria castingjai.

A sorozat Martin Tűz és Vér című kötetét fogja alapul venni, a showrunnerek pedig Ryan Condal és Miguel Sapochnik lesznek. Utóbbi több epizódot is fog rendezni az évadban. Maga a könyv 150 év történelmét foglalja össze, így nem tudni, hogy a sorozat pontosan melyik korszakot fogja feldolgozni. Az EW forrásai azt viszont gyakorlatilag biztosra állítják, hogy a híres Targaryen-polgárháború bele fog kerülni a sorozatba, könnyen lehet, hogy az első epizódok ennek fognak megágyazni. Többekben az is felmerült, hogy akár idővel egy antológiakoncepció is érvényesülhetne.

Korábban is úgy tűnt, és a jelenlegi hírek is arra engednek következtetni, hogy az HBO nem siet el semmit, így 2022 előtt nem igazán lehet számítani a sorozatra.

Total
1
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora után John Boyega köszöni, de nem kér többet a Star Wars univerzumból

Next Article

Ilyen lett volna a Ghost of Tsushima fejlesztőinek törölt játéka

Related Posts