Wide Screen
Image default
Sorozatok

Elkezdődött a Trónok harca előzménysorozatának castingja

A Targaryen-ház története elevenedik majd meg.

A Trónok harca az elmúlt évtized talán legnagyobb hatású televíziós produkciója, amelyet még sokat fogunk emlegetni és elemezni. Az első hat évad vitán felül mesteri volt, azonban később némileg félrecsúsztak a dolgok, az alkotók több megkérdőjelezhető döntésének köszönhetően az utolsó két szezon igen éles kritikákat kapott. A rajongók számára azonban van remény, George R. R. Martin még tavasszal nyilatkozta, hogy gőzerővel dolgozik a könyveken, nemrégiben pedig megerősítette, hogy 2021-ben szeretné kiadni a következő regényt. Ezen felül pedig az HBO gőzerővel dolgozik egy előzménysorozaton, mely a Targaryen-család történetét fogja feldolgozni. Most az Entertainment Weekly adta hírül, hogy megkezdődtek a széria castingjai.

A sorozat Martin Tűz és Vér című kötetét fogja alapul venni, a showrunnerek pedig Ryan Condal és Miguel Sapochnik lesznek. Utóbbi több epizódot is fog rendezni az évadban. Maga a könyv 150 év történelmét foglalja össze, így nem tudni, hogy a sorozat pontosan melyik korszakot fogja feldolgozni. Az EW forrásai azt viszont gyakorlatilag biztosra állítják, hogy a híres Targaryen-polgárháború bele fog kerülni a sorozatba, könnyen lehet, hogy az első epizódok ennek fognak megágyazni. Többekben az is felmerült, hogy akár idővel egy antológiakoncepció is érvényesülhetne.

Korábban is úgy tűnt, és a jelenlegi hírek is arra engednek következtetni, hogy az HBO nem siet el semmit, így 2022 előtt nem igazán lehet számítani a sorozatra.

Még több a témában...

Craig Mazin megnyugtatta a rajongókat, hogy a The Last of Us HBO sorozata hű marad a játék történetéhez

Kévés Bence Mihály

A 2020-as Emmy-díj jelöltjei: A legjobb dráma sorozat kategória jelöltje a The Mandalorian

Vigh Martin

[SDCC 2020] Traileren Az Úr sötét anyagai második évada

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat