Főoldal Filmek Elkészül az Amerikai pite ötödik része?
Filmek

Elkészül az Amerikai pite ötödik része?

Tara Reid színésznő állítása szerint hamarosan forgatni kezdik az Amerikai pite ötödik részét.

829

Tara Reid színésznő állítása szerint hamarosan forgatni kezdik az Amerikai pite ötödik részét.

Bár a stúdió eddig hírét nem adta annak, hogy készülőben lenne az Amerikai pite filmsorozat egy újabb része az eredeti főszereplőkkel, akik időközben beléptek a negyvenévesek táborába, ezzel szemben Tara Reid szerint még idén összeszedik a stábot, hogy elkezdjék az ötödik rész forgatását – már amennyiben hihetünk a színésznőnek. Ahhoz viszont kétség sem férhet, hogy a Universal Studios az Amerikai pite: A találkozó 2012-es bemutatója óta nem volt olyan sikeres franchise, mint az Amerikai pite, tehát még igaz is lehet.

A spanyol CinePop készített interjút a 42 éves Tara Reid színésznővel, aki elárulta a lapnak, hogy nemrég találkozott az Amerikai pite: A találkozó rész két rendezőjével, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg párossal, akik mindent megtesznek, hogy elkészítsék az ötödik részt. A forgatókönyvet már 5 éve megírták!

A közelmúltban egy Emmy bulin találkoztam a rendezőkkel [Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg], és azt mondtam nekik: „Csináljuk meg az ötödik részt, a franchisenak szüksége van még egy részre.” Erre ők annyit válaszoltak: „Meg fog történni. Csinálunk egy másik filmet!” Hihetetlen lesz visszatérni, az Amerikai pite mégis csak egy Amerikai pite. Ezek a filmek az amerikai popkultúrának a részei, már klasszikusok, és a világ minden táján ismerik őket. Nagyon izgatott vagyok. Nagyszerű év vár rám, kezdve a Sharknado bemutatójával és a lehetőséggel, hogy 2018-ban foroghat az Amerikai pite 5.

Természetesen ez még közel sem jelenti azt, hogy valóban elkészül az új rész, hiszen év elején Thomas Ian Nicholas, aki Kevint játszotta a filmsorozatban a Us Magazine-nak úgy fogalmazott, hogy már évekkel korábban elkészült az ötödik rész forgatókönyve, és az eredeti terv az volt, hogy néhány évvel az Amerikai pite: A találkozó után játszódott volna a következő rész, de csak porfogóra használják a szkriptet, s aligha lesz belőle valami. A Universal stúdió azóta beláthatta, hogy A múmia és társai után biztos folytatásra van szükség, s erre a legjobb mentőöv egy új Amerikai pite lehet. Ha valóban igaza van Tarának, akkor hamarosan hivatalos bejelentés jöhet a stúdiótól.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események