Elképesztő sztárparádéval jön a Netflix karácsonyi időszakra időzített musicale-e, a The Prom

Nicole Kidman és Meryl Streep is a fedélzeten.

Néhány évvel ezelőtt hatalmas hír volt a tévé és a streaming világában, hogy a Netflix leszerződtette korunk egyik legtermékenyebb és legkülönlegesebb tévés producerét, Ryan Murphyt. Murphy hozzá is látott a munkához, ipari mennyiségben szállítja a produkciókat, az ő nevéhez fűződik többek között A politikus, a Hollywood, a Ratched, a Boys in the Bond, következő alkalommal pedig a The Prom című musicallel jelentkezik, mely a szereplőgárda alapján könnyen az ünnepi időszak egyik slágere lehet.

Murphyvel mindig is szívesen dolgoztak a legkiválóbb színészek, hiszen általában különleges szerepekkel és váratlan választásokkal lepi meg kollégáit. Legújabb filmje azonban szinte minden korábbin túltesz a sztárok tekintetében, feltűnik majd többek között Nicole Kidman, Meryl Streep, Kerry Washington, James Corden, Keegan Michael-Key és Tracey Ullman is.

A The Prom egy nagysikerű Broadway-darab adaptációja, Streep és Corden játsszák majd azt a két színpadi rendezőt, akik mikor értesülnek arról, hogy egy lány nem mehet el a barátnőjével a szalagavatójára, ekkor a helyszínre sietnek és megmentik a bulit. Murphy szerint egy ilyen év végén ehhez hasonló filmekre van szükségünk.

Azt remélem, hogy ez a film visszahoz egy kis normalitást az életünkbe. Mindannyiunknak erre a bulira van most szüksége. Együtt ünnepelhetjük a mozit, a Broadwayt, mindez pedig fontos egy ilyen nehéz év végén. Hálás vagyok, hogy tető alá hozhattuk ezt a projektet.

A The Prom december 11-én jön a Netflixre.

Total
1
Shares
Previous Article
Stranger Things

Új fotók kerültek ki a Stranger Things negyedik évadából

Next Article
The Falcon and the Winter Soldier

A legújabb merchandise figurának köszönhetően kiderült, ki lesz az új Amerika Kapitány

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!