Eljött a szuperhősös játékok ideje?

Ti mit vártok? Milyen témában készülnek az új DC-s játékok?

Ti mit vártok? Milyen témában készülnek az új DC-s játékok?

Nem volt mostanában nagy keletje a szuperhősös játékoknak, hiszen a legtöbb próbálkozás csupán verekedős témában volt tetten érhető. Aztán nem is annyira régen a Rocksteady beindított valamit a nagyon minőségi és alapvetően jó alkotásnak tekintett Batman Arkham sorozattal. A denevérember és a DC így uralták egy ideig a videójáték piac ezen szegmensét. Aztán a tavalyi évben érkezett a Marvel’s Spider-Man és felborította az asztalt.

Tagadhatatlanul megváltoztatta a piacot a sikerességével, hiszen nem is annyira soká már egy teljesen Bosszúállók játékot is kapni fogunk, amiről régebben még csak nem is álmodhattunk volna. Nem ez az egyetlen projekt azonban, ami tiszteletét fogja tenni a témában a televíziónkon/monitorunkon. A Rocksteady és a WB Montréal is dolgozik egy-egy DC univerzumhoz köthető játékon. Ezt az utóbbi stúdió egyik munkatársa meg is erősítette ismét.

Három kérdést kapott twitteren, amelyekből csupán a középsőt válaszolta meg:

Szóval többen is megpróbálják meglovagolni ezt a hype hullámot, amit a Spider-Man és a Bosszúállok keltettek/fognak kelteni. Csak remélni tudjuk, hogy minimum olyan minőségű DC játékokat kapunk, mint a Batman Arkham széria volt. Nektek mi a véleményetek? Mik lesznek a játékok? Esetleg lesz még másik be nem jelentett projekt is?

Total
9
Shares
Previous Article

Jövő márciusban érkezik a Chicken Police

Next Article
Mark Hamill

Előásták Mark Hamill és Harrison Ford casting videóját a Star Wars meghallgatásról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!