Főoldal Játékok Eljött a szuperhősös játékok ideje?
Játékok

Eljött a szuperhősös játékok ideje?

Ti mit vártok? Milyen témában készülnek az új DC-s játékok?

499

Ti mit vártok? Milyen témában készülnek az új DC-s játékok?

Nem volt mostanában nagy keletje a szuperhősös játékoknak, hiszen a legtöbb próbálkozás csupán verekedős témában volt tetten érhető. Aztán nem is annyira régen a Rocksteady beindított valamit a nagyon minőségi és alapvetően jó alkotásnak tekintett Batman Arkham sorozattal. A denevérember és a DC így uralták egy ideig a videójáték piac ezen szegmensét. Aztán a tavalyi évben érkezett a Marvel’s Spider-Man és felborította az asztalt.

Tagadhatatlanul megváltoztatta a piacot a sikerességével, hiszen nem is annyira soká már egy teljesen Bosszúállók játékot is kapni fogunk, amiről régebben még csak nem is álmodhattunk volna. Nem ez az egyetlen projekt azonban, ami tiszteletét fogja tenni a témában a televíziónkon/monitorunkon. A Rocksteady és a WB Montréal is dolgozik egy-egy DC univerzumhoz köthető játékon. Ezt az utóbbi stúdió egyik munkatársa meg is erősítette ismét.

Három kérdést kapott twitteren, amelyekből csupán a középsőt válaszolta meg:

Szóval többen is megpróbálják meglovagolni ezt a hype hullámot, amit a Spider-Man és a Bosszúállok keltettek/fognak kelteni. Csak remélni tudjuk, hogy minimum olyan minőségű DC játékokat kapunk, mint a Batman Arkham széria volt. Nektek mi a véleményetek? Mik lesznek a játékok? Esetleg lesz még másik be nem jelentett projekt is?

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események