Doctor Strange az őrület multiverzumában

Elizabeth Olsen frusztrált, mert az MCU miatt elesett egy másik nagy szereptől

A Marvel fontos szerepet vett el a színésznőtől a megkötések miatt.

Miután 8 évet töltött az MCU-ban Skarlát Boszorkány szerepében, úgy tűnik, Elizabeth Olsennek elege lett a szuperhősökből, és valami másra vágyik. A Doctor Strange az őrület multiverzumában című film bemutatója után a színésznő elárulta, hogy frusztrált, amiért az MCU miatt elesett egy másik szereptől, amire annyira vágyott.

A New York Timesnak adott interjújában a 33 éves Doctor Strange az őrület multiverzumában sztárja arról beszélt, hogy a Marvel-kötelezettségei miatt más szerepektől elesett. Az interjúban úgy fogalmazott, hogy bizonyos munkáktól elesett, amiről azt gondolja, hogy jobban illett volna hozzá. Eddig nem mesélt erről, most azonban teljes őszinteséggel vallott, hogy frusztráltnak érzi magát emiatt, de az igazsághoz tartozik, hogy a frusztrációja még 2015-ben kezdődött.

Olsen a 2014-es Amerika kapitányban: A tél katonája stáblista utáni jelenetében debütált a Marvelnél. Ezután a Bosszúállók: Ultron kora című filmben Wanda Maximoffként bemutatkozott, majd ezután számos más Marvel-filmben szerepelt. Az egyik legnagyobb film, amiről Olsen lemaradt, Yorgos Lanthimos rendezőtől The Lobster című alkotása volt, amely a 2015-ös cannes-i filmfesztiválon elnyerte a zsűri díját. Korábban azt mondta, hogy a The Lobster elvesztése “szívfájdalmat okozott”.

Olyan szerződésben voltam [a Marvelnél], amiből nem tudtam kiszállni. Szóval ez nem jött össze.Elizabeth Olsesn

Olsen szavai szerint a történtek miatt úgy érezte magát, mintha kirekesztették volna. “Elkezdtem frusztrált lenni” – magyarázta. “Megvolt ez a biztos állásom [a Marvelnél], de elvesztettem ezeket a darabokat, amikről úgy éreztem, hogy inkább tartom őket hozzám illőnek. És minél távolabb kerültem ettől, annál kevésbé számítottam rá.”

Olsent legutóbb a május elején bemutatott a Doctor Strange folytatásában láttuk Skarlát Boszorkányként, de nem tudni, hogy visszatér-e a folytatásban. Ugyanakkor a színésznő bevallotta, hogy kísértésbe esne, ha nem így történne.

Azt hiszem, igen. De tényleg jó történetnek kell lennie. Szerintem ezek a filmek akkor a legjobbak, ha nem a tartalom megteremtéséről szólnak, hanem egy nagyon erős nézőpontról – nem azért, mert három részes filmterve van szükséged.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában főszerepét Benedict Cumberbatch játssza mint Doctor Stephen Strange, Elizabeth Olsen mellett pedig Skarlát Boszorkányt. Hozzájuk csatlakozik Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Rachel McAdams és Xochitl Gomez. A filmet rendezte Sam Raimi, a forgatókönyvön pedig Michael Waldron dolgozott.

Doctor Strange az őrület multiverzumában
Total
1
Shares
Previous Article
Két tűz között

James Cameron filmje alapján a Két tűz között sorozatán dolgozik a CBS

Next Article
Jurassic World: Világuralom

Elemzők szerint a Jurassic World: Világuralom lehet a nyár legerősebb filmje, bődületes erős nyitóhétvégéről álmodnak

Related Posts