Wide Screen
Image default
Játékok

Elesett a Total War: Three Kingdoms védelme is, győztek a kalózok

A sokat vitatott osztrák másolásvédelem, a Denuvo bizony ezúttal sem bírta túlzottan sokáig, de a SEGA így is köszönhet neki majdnem két hónapot.

Ez az idő pedig a kiadók elmondása szerint nagyon jelentős, mert egy PC-s játék esetében az első néhány hét a legmeghatározóbb, így nem meglepő, hogy a Total War: Three Kingdoms bizony kifejezetten sikeres lett megjelenésekor. Ehhez mondjuk hozzátartozik, hogy a vásárlók legnagyobb hányada Kínából származik, ami a játék témájából kifolyólag teljesen érthető.

A Denuvo egyébként a legtöbb másolásvédelemhez hasonlóan komolyabb rendszer terheléssel jár, így azoknál a játékoknál, melyek rendelkeznek vele, bizony többen komoly lassulásokról számolnak be. Ez pedig felveti azt a problémát, hogy miért kell büntetni azokat a hűséges rajongókat, akik pénzt költenek szeretett játékukra. A Denuvo legújabb 6.0-ás verzióját tehát bő egy hónap alatt sikerült két vállra fektetni a crackereknek. A harc már 5 éve tart és még ki tudja, meddig elhúzódhat a kalózok és az osztrák másolásvédelmet kifejlesztő vállalat között.

Még több a témában...

Még jobb MotoGp 19-et ígér a Milestone!

Bukor Márk

Az utóbbi évek 5 legjobb szuperhősös játéka

Héja Szabolcs

Nézzünk egy pár fontos dolgot a Borderlands 3-ról

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább