Wide Screen
Image default
Gamer

Ekkor érkezik a Detroit Become Human PC-re

Végre az időpontokat is megtudtuk, hogy mikor is fognak érkezni a Quantic Dream játékai PC-re.

Jó évük volt tavaly a PlayStation felhasználóknak, hiszen olyan alkotásokat tudhattak magukénak, mint a God of War, a Spider-Man vagy éppen a Detroit Become Human. Sokan csóválták a fejüket ezek láttán, hogy be kéne szerezni egy PS-t, ráadásul a Red Dead Redemption is csak konzolos változatban elérhető jelenleg. A Quantic Dream azonban egy kicsit szebbé fogja tenni a PC-s létet.

Nem is olyan régen érkezett a hír, hogy a franciák és az Epic együttműködésre léptek, így érkezni fog a játékokból PC-s port az Epic Game Stroreba. Akkor még nem tudtunk semmi konkrétat, azonban azóta kiderült, hogy a Heavy Rain június 24-én (a demója május 24-én), a Beyond Two Souls július 27-én (a próba verziót június 27-én) és a mindenki által várt Detroit: Become Human valamikor az ősz folyamán érkezik, természetesen ehhez is lesz majd demó. TI melyiket várjátok a legjobban?

Még több a témában...

Ilyen olcsón még nem juthattál hozzá az Originshez!

Héja Szabolcs

Íme tehát a Rage 2 első pontszámai

Héja Szabolcs

Nézzük hát a Sinking City-t mozgás közben!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább