Wide Screen
Image default
Filmek

Egyre távolabb a Jump Street és Men in Black crossover film

Jonah Hill azt állítja, hogy a beígért MIB 23 film már soha nem fog elkészülni.

Az egyik legizgalmasabb filmnek ígérkezett a Sony Pictures ötlete, hogy vegyítsük a Jump Street zsaruit a Men in Black Sötésruhás ügynökeivel. Ezt lett volna a MIB 23 projekt. A filmben Channing Tatum és Jonah Hill is visszatért volna, mint Jenko és Schmidt (“testvér”) rendőrök. A másik oldalon picit nehézkesebb lett volna a történet, ugyanis fiatalabb színészeket kellett volna találniuk J. (Will Smith) és K (Tommy Lee Jones) szerepére. Az év elején több biztató jel is volt, hogy jók a film esélyei, de ezt Jonah Hill máshogy látja.

A Sony Pictures először áprilisban a CinemaCon-on állt a nyilvánosság elé az ötlettel, majd nem sokkal később, májusban már a rendezőt, James Bobin-t is bemutatták, aki a The Muppets filmet rendezte. Azóta viszont semmit sem hallottunk a filmről, de a héten a Torronto Sun készített egy interjút a Haverok fegyverben című film sztárjával, Jonah Hill-lel, ahol a színész mesélt a MIB 23-ról is.

Volt ötletem, de kétlem, hogy elkészül a film. Túlságosan is bonyolult a helyzet. Próbálták megkötni az üzletet, de szinte lehetetlen volt a Men in Black stábjával. A Jump Street filmek annyira viccesek, és ott voltak azok a poénok, amik a folytatásokból és újraindításokból csináltak gúnyt, most pedig itt állunk egy folytatás, reboot előtt. Nehéz úgy viccet csinálni, ha nagy a tét. Imádom Channingot, és a rendezőket (Chris Miller, Phil Lord), imádtam dolgozni ezeken a filmeken – rengeteget hülyültünk. Szóval remélem, hogy összejön.

Phil Lord és Chris Miller, akik együtt rendezték a 21 Jump Street és 22 Jump Street filmeket, most úgy döntöttek, hogy átadják a stafétabotot James Bobin-nak. Az első két Jump Street film rendezői már a Disney házában készítik elő a következő művüket, a Han Solo: A Star Wars Story spinoff-ot.  (A filmet 2018. májusán nézhetjük meg a mozikban.) Tényleg úgy fest, hogy papíron ígéretesnek tűnő crossovert a kukába vetették, mert sem a felek, sem a stúdió nem tudta eldönteni, mi tévők legyenek a filmmel.

Még több a témában...

A Sony Pictures vezetőjének nagy tervei vannak Pókemberrel, és reméli, hogy a Disneyvel közösen évekig dolgozhatnak

Kévés Bence Mihály

A Disney teljesen rebootolhatja A majmok bolygója franchiset

Vigh Martin

Tom Holland elárulta, hogy miért lesz vonzó az Uncharted-film a rajongóknak

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon