Wide Screen
Image default
Filmek

Egy Super Mario animációs filmen dolgoznak, amit 2022-ben szeretnének bemutatni

Super Mario visszatér a mozikba.

A semmiből jött a hír, de jobb időpontra nem is időzíthették volna, hiszen napokon belül megjelenik a Super Mario 3D All Stars, ami olyan játékok összeállítása lesz, mint a Super Mario 64, a Super Mario Sunshine és a Super Mario Galaxy. A játék pénteken fog megjelenni Nintendo Switch konzolra.

Ami pedig az animációs filmre vonatkozik, a hír megerősítést nyert, hogy egy új Super Mario animációs filmen dolgoznak, amit a tervek szerint két év múlva szeretnének bemutatni a mozikban. Bármennyire is hihetetlennek tűnik a mostani bejelentés, de a Games Radar szúrta ki a Nintendo vállalati menedzsment tájékoztatójában.

A jelentés megerősítette, hogy az animációs filmet 2022-re időzítették, és eddig zökkenőmentesen haladnak a projekt fejlesztésével. Az alkotáson olyan kiemelkedő személyek dolgoznak, mint a Mario készítője, Shigeru Miyamoto – aki a Mario mellett olyan Nintendo címeket álmodott meg, mint a Donkey Kong és a Zelda -, valamint Chris Meledandri az Illumination vállalat alapító embere, akinek a Minyonokat köszönhetjük.

Magáról a történetről és a szereposztásról nem esett szó, de határozottan jó irányba halad a projekt ilyen alkotókkal. 1993-ban láttunk már egy előszereplős filmet, de még nem tudni, hogy ki fogja rendezni az animációs filmet, de ahhoz képest mindenképpen előrelépés lesz az új alkotás.

Még több a témában...

Közös előzetesen látható a Super Mario 3D All-Stars három címe

Szarka Roland

Minden, amivel a Nintendo Mario 35. születésnapját ünnepli

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat