Egy mindenki ellen, Thanos vs az összes Marvel szuperhős az Infinity Warban

Josh Brolin elárulta, szeretné megtalálni az emberséget Thanosban az Infinity War idejére, és kitért arra is, hogy miként látja ezt az egy-összes elleni harcot.

Josh Brolin elárulta, szeretné megtalálni az emberséget Thanosban az Infinity War idejére, és kitért arra is, hogy miként látja ezt az egy-összes elleni harcot.

A novemberi hónap az eddig legnagyobb és legfontosabb kezdési időpont lesz a Marvel Studios életében. Két főbb ok van, amiért így gondoljuk. Az első, a Marvel harmadik fázisában először mutatkozik be a Doctor Strange, ami november 4.-én fog bemutatkozni az amerikai mozikban. A második ok, amiért nagyon várja ezt az őszt a filmgyár, hogy ekkor kezdik a Russo testvérek felvenni az Infinity War Part I és Part II Bosszúállók filmeket. Méghozzá egyszerre fogják rögzíteni mind a két részt. Nem sokat tudunk a film történetéről, mindössze annyit, hogy Thanos lesz a fő gaztevője, aki méltón nevezhetünk az egész univerzum leggonoszabb, legádázabb alakjának.

Josh Brolin által megvalósított Thanosszal először 2012-ben találkozhattunk a Bosszúállók első részében, majd 2014-ben ismét feltűnt, mikor A galaxis őrzői debütált a moziban. Azonban Thanos mindeddig nem mutatta meg erejét, nem tudjuk, hogy mire képes a vásznon. A Comic Book Resources faggatta kicsit Josht a közeljövőről, milyen főbb szempontokkal tudja leírni karakterét a szuperfilmben, milyen lesz emberileg:

Igen, hol van az emberség? Vannak olyan részei, amiket még nem sikerült megtalálni, de meg fogjuk. Ez minden, amit mondhatok.

Josh Brolinnak nem idegenek a képregényfilmek, 2010-ben már játszott egy DC Comics adaptációban, ahol Jonah Hexet kellett alakítania. Azt is elárulta, hogy korábban nem volt szerencséje ilyen nagy költségvetésű filmhez, de amikor jött a lehetőség, hogy Thanost játszhatja a Marvelnek, egy percet sem habozott.

Minden úgy jön le…, ezek a történetek…, ezek a bosszúállós sztorik egytől-egyig erre a következtetésre jutunk, és ez a mi részvétünk. Alapvetően a karakterem szemben áll mindenkivel. Nagyon mókás, amiért ezt választották. Személyes véleményem az, hogy ez nagyon menő. Meg voltam lőve, tiszta libabőrös lettem, mikor meghallottam, hogy mi minden fog történni. Csodálkoztam, hogy részt fogok venni ebben. Szóval ez elég nagy dolog, ami következni fog…

Total
0
Shares
Previous Article

A Microsoft elárulta, hogy a Halo 5 nem fog jönni PC-re

Next Article

Finding Dory - befutottak az első kritikák

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!