Egy fénykép leplezte le, hogy mikor jön A galaxis őrzői 2

James Gunn rendező posztolt egy képet Facebook-oldalán, rajta egy számmal, így elkezdődött a visszaszámlálás.

James Gunn rendező posztolt egy képet Facebook-oldalán, rajta egy számmal, így elkezdődött a visszaszámlálás.

Múlt hónapban jelentkezett James Gunn, hogy befejezték a film forgatását – hála az égnek, sóhajtott fel a hírek szerint a rendező -, és most úgy fest, hogy az idei San Diegó-i Comic Con-on fognak az első részletek kiderülni az Őrzők következő kalandjáról. Csak találgatások vannak, hogy a forgatás óta sikerült-e előzetest is összedobni, és ha igen, akkor mikor mutatják meg a földi halandóknak. Az időzítés nagyszerű, talán júliusban a filmes rendezvényen láthatjuk.

A direktort arról kérdezték, hogy mit láthatunk a filmből majd a hamarosan kezdődő eseményen, esetleg trailer:

Nos, talán láthatsz valamit, ha velem és a Marvel-lel tartasz július 23-án. Vagy ha valaki titokban lefilmezi azt, bár kevésbé valószínű, hogy megtörténjen ez az új technológia miatt, de jól tudom, hogy valami mindig történik. Ezután megnézhetitek majd azonnal. Vagy még sem?

És akkor az említett kép, melyen egy nagy 300-as szám látható, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy még hány napot kell aludnunk a bemutatóig. Ha elkezdünk összeadni és kivonni, akkor a következő eredményt kell hogy kapjuk: 2017. május 5. Nem túl beszédes ez a kép, amin egy „ismeretlen” alakot véltünk felfedezni, aki bambul a kamerába. A publikálás után Gunn Facebookon elárulta, hogy Lars-ról van szó. Sajnos a fénykép nem szolgál új információval, de reméljük, hogy hamarosan több részlet is napvilágot lát a filmről.

Total
0
Shares
Previous Article

Az első képek a Sofia Boutella által megformált Múmiáról

Next Article

TV Spotot kapott a Star Trek: Mindenen túl

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!