Főoldal Filmek Egy egészen őrült pletyka szerint Steven Spielberg Marvel-filmet rendez, és nem is akármelyiket
Filmek

Egy egészen őrült pletyka szerint Steven Spielberg Marvel-filmet rendez, és nem is akármelyiket

Az egyik legnagyobb rendező Marvel-filmet készít?

161
Steven Spielberg

Egy újabb őrült pletyka jelent meg, ami azt állítják, hogy nem más, minthogy a Marvel Studios udvarol a legendás Steven Spielberg filmrendezőnek, hogy az egyik közelgő alkotást ő készítse majd el. Történetesen arról a filmről van szó, ami nemrég vesztette el rendezőjét, miután Jon Watts inkább a messzi-messzi galaxisba vándorol a szuperhősöktől.

Azt nem állítjuk, hogy igaz a hír, de jól hangzik. A pletyka szerint a Marvel Studios nem másnak, mint Steven Spielbergnek adná a rendezői széket Watts után, hogy ő dirigálja a Fantasztikus Négyes rebootját. A filmet eredetileg Jon Watts fényképezte volna, de ahogy már említettük, távozott a projektről. Sőt, azt suttogják, hogy a legendás filmes már bele is egyezett a projektbe.

Még mielőtt csak egy újabb kitalált internetes baromságnak gondolnád a hírt, érdemes megjegyezni, hogy több megbízható (vagy legalábbis félig megbízható) szenzációhajhász is tett rá utalást, bár nyíltan egyik sem vállalta fel nevét. Arról is lehetett olvasni, hogy Kevin Feige egy ideje már tárgyal Spielberggel, hogy esetleg vállalhatna rendezést náluk az egyik jövőbeli MCU-projektnél.

Persze mindez nem jelenti azt, hogy valóban beleegyezett volna, és azt sem tudni, hogy a hírnek van bármi valóságalapja, de érdemes lesz követni az eseményeket, mert bármi megtörténhet. Gondoljunk csak arra, hogy a Marvel Studios milyen gyorsan kezet rázott Sam Raimivel, aki Scott Derricksont váltotta a Doctor Strange az őrület multiverzumában rendezői székében.

Feige terveiről a Marvel első családjával kapcsolatban még mindig nagyon keveset tudunk, de John Krasinski már feltűnt Reed Richards szerepében a Doctor Strange folytatásában. A karaktert a Skarlát Boszorkány megölte a filmben, és ahogy arról már beszéltek az elmúlt hetekben, nem valószínű, hogy ő lesz a végleges befutó a szerepre. Egy hét múlva talán okosabbak leszünk, amikor a Marvel Studios prezentál a San Diego-i Comic-Conon.

Fantasztikus Négyes
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool
Filmek

A Préda rendezője viccesen reagált azokra a képekre, amiket Ryan Reynolds szivárogtatott ki a Deadpool 3. forgatásáról

A film, amiben Deadpool összecsap az univerzum egyik leghalálosabb gyilkológépével, a Ragadozóval.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...