Wide Screen
Image default
Játékok

[E3 2019] Kiszivárgott egy kis játékmenet a Marvel’s Avengersből

Eléggé rossz ugyan a minőség, hiszen kamerás felvételt láthatunk és az egyik ember feje is takarja minimum a felét.

Eléggé rossz ugyan a minőség, hiszen kamerás felvételt láthatunk és az egyik ember feje is takarja minimum a felét.

Az Square Enix sajtótájékoztatóján már láthattuk egy előzetest a Bosszúállók játékból igaz, hogy az elejére odaírták, valósan a játék motorjával készült, mégsem mutattak belőle olyan igazi játékmenetet. Mint sokan tudhatják, az ilyen projekteknek a nyilvános előadások kívül van egy kipróbálható demo része is, amelynél bizonyos nyilatkozatokat íratnak alá és szinte semmi nem szivároghat ki belőle, csupán általában mesélni lehet róla.

Előre kijelentjük, hogy ilyen kezdeményezéseket nem támogatunk, viszont mivel rendkívül érdekes a játék így most írunk róla. Az E3-on ebből is volt belőle egy kipróbálható demo, aminek az érdekessége az, hogy a sztori fő szálát nem lehet co-opban játszani, csupán egyedül izgulhatjuk végig. Ahogy haladunk a történetben, úgy válnak elérhetővé mellékküldetések, amelyeket viszont már a pajtijainkkal együtt nyomhatunk. Erre kaptunk egy rossz minőségű kamerás felvételt is az E3-ról:

So the video showing footage was finally taken down on youtube. I have luckily downloaded the video. Enjoy from r/MarvelAvengersProject

Várjuk, hogy hivatalos gameplay is napvilágot lásson a játékból és azt is megoszthassuk majd Veletek. Addig is ennyivel kell beérni, amely se nem hosszú se nem jó minőségű, de legalább már a “mienk”. Érdekes lesz az egyjátékos élmény, reméljük tényleg a Spider-Man-re fog hasonlítani, hiszen az tavaly kiválót alkotott.

Még több a témában...

Ilyen lett volna a Half-Life spinoff és a Spielberg féle LMNO

Sinka Tamás

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

Megérkezett a WRATH: Aeon of Ruin legújabb frissítése és bemutatkozott a Founder’s Edition Big Box kiadása

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat