Wide Screen
Image default
Gamer

[E3 2019] Kiszivárgott egy kis játékmenet a Marvel’s Avengersből

Eléggé rossz ugyan a minőség, hiszen kamerás felvételt láthatunk és az egyik ember feje is takarja minimum a felét.

Az Square Enix sajtótájékoztatóján már láthattuk egy előzetest a Bosszúállók játékból igaz, hogy az elejére odaírták, valósan a játék motorjával készült, mégsem mutattak belőle olyan igazi játékmenetet. Mint sokan tudhatják, az ilyen projekteknek a nyilvános előadások kívül van egy kipróbálható demo része is, amelynél bizonyos nyilatkozatokat íratnak alá és szinte semmi nem szivároghat ki belőle, csupán általában mesélni lehet róla.

Előre kijelentjük, hogy ilyen kezdeményezéseket nem támogatunk, viszont mivel rendkívül érdekes a játék így most írunk róla. Az E3-on ebből is volt belőle egy kipróbálható demo, aminek az érdekessége az, hogy a sztori fő szálát nem lehet co-opban játszani, csupán egyedül izgulhatjuk végig. Ahogy haladunk a történetben, úgy válnak elérhetővé mellékküldetések, amelyeket viszont már a pajtijainkkal együtt nyomhatunk. Erre kaptunk egy rossz minőségű kamerás felvételt is az E3-ról:

So the video showing footage was finally taken down on youtube. I have luckily downloaded the video. Enjoy from r/MarvelAvengersProject

Várjuk, hogy hivatalos gameplay is napvilágot lásson a játékból és azt is megoszthassuk majd Veletek. Addig is ennyivel kell beérni, amely se nem hosszú se nem jó minőségű, de legalább már a “mienk”. Érdekes lesz az egyjátékos élmény, reméljük tényleg a Spider-Man-re fog hasonlítani, hiszen az tavaly kiválót alkotott.

Még több a témában...

Ezeket szúrtuk ki a Marvel Kapitány második előzetesében

Kévés Bence Mihály

Professzor Hulk a csettintéssel nem egyszerűen csak visszahozott mindenkit a Végjátékban

Kévés Bence Mihály

Sólyomszem tanítványa már a Bosszúállók 4.-ben szerephez jut?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább