Wide Screen
Image default
Filmek

Dwayne Johnson is szerepelhet a Sonic folytatásában?

Újabb nagy sztár csatlakozhat a franchise-hoz.

A Sonic, a sündisznó című film igencsak sikeres lett mind kritikailag, mind pedig a nézők körében, sőt több nézettségi rekordot is felállított. Nem meglepő tehát, hogy nagyon hamar felmerült egy estleges folytatás lehetősége, amely még az elődjénél is nagyobb, látványosabb és jobb lehetne. Az első epizód egyik sztárja, Neal McDonough nemrégiben a következőket nyilatkozta:

Nagyon várom már a második részt, és bizony, hallottam néhány olyan híresztelést, melyek szerint Dwayne Johnson benne lehet a folytatásban. Ami azt illeti, ő igazából mindenben benne van.

Könnyen lehet, hogy McDonough megjegyzése tartalmazott néni ironikus élt, a sztár feltűnésére azonban így is bőven van esély, Johnson ugyanis már ezt megelőzően is egyezkedett a Sonicot gondozó Segával. Az első epizód rendezője pedig korábban közzétett egy videót, melyben a megvadult sündisznó többek között azt kérdezi, hogy tényleg The Rock-e az Egyesült Államok elnöke? Johnson ezt követően a közösségi médiában ki is fejtette gyengéd érzelmeit a karakter iránt. A direktor szerette is volna, ha a sztár legalább egy cameo erejéig feltűnik a filmben, végül azonban erre nem került sor, valószínűleg Johnson borzasztóan szoros időbeosztása akadályozta ezt meg. Úgy tűnik azonban, hogy a második részben már komoly szerep juthatna a keresett színésznek.

Ti mit gondoltok, milyen szerep lenne testhezálló Dwayne Johson számára a Sonic-univerzumban?

Még több a témában...

Új előzetes szerint óriási kalandnak ígérkezik Dwayne Johnson és Emily Blunt Dzsungeltúra kalandja

Kévés Bence Mihály

Mit nézzen egy gamer 2020-ban a moziban?

Ragács András

Box Office-figyelő: 2020/9. hét: A láthatatlan ember mindenkit lenyomott

Tóth Bálint

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon