Sonic, a sündisznó

Dwayne Johnson is szerepelhet a Sonic folytatásában?

Újabb nagy sztár csatlakozhat a franchise-hoz.

Újabb nagy sztár csatlakozhat a franchise-hoz.

A Sonic, a sündisznó című film igencsak sikeres lett mind kritikailag, mind pedig a nézők körében, sőt több nézettségi rekordot is felállított. Nem meglepő tehát, hogy nagyon hamar felmerült egy estleges folytatás lehetősége, amely még az elődjénél is nagyobb, látványosabb és jobb lehetne. Az első epizód egyik sztárja, Neal McDonough nemrégiben a következőket nyilatkozta:

Nagyon várom már a második részt, és bizony, hallottam néhány olyan híresztelést, melyek szerint Dwayne Johnson benne lehet a folytatásban. Ami azt illeti, ő igazából mindenben benne van.

Könnyen lehet, hogy McDonough megjegyzése tartalmazott néni ironikus élt, a sztár feltűnésére azonban így is bőven van esély, Johnson ugyanis már ezt megelőzően is egyezkedett a Sonicot gondozó Segával. Az első epizód rendezője pedig korábban közzétett egy videót, melyben a megvadult sündisznó többek között azt kérdezi, hogy tényleg The Rock-e az Egyesült Államok elnöke? Johnson ezt követően a közösségi médiában ki is fejtette gyengéd érzelmeit a karakter iránt. A direktor szerette is volna, ha a sztár legalább egy cameo erejéig feltűnik a filmben, végül azonban erre nem került sor, valószínűleg Johnson borzasztóan szoros időbeosztása akadályozta ezt meg. Úgy tűnik azonban, hogy a második részben már komoly szerep juthatna a keresett színésznek.

Ti mit gondoltok, milyen szerep lenne testhezálló Dwayne Johson számára a Sonic-univerzumban?

Total
19
Shares
Previous Article
Ms. Marvel Sólyomszem

A Hasbo megszellőztette, hogy mikor mutatják be a Ms. Marvel és Sólyomszem Disney+ sorozatokat

Next Article

Játékrovatunk egy új, aloldalt kapott, ahol csak játékokkal kapcsolatos témákról olvashattok

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!