Durvul a helyzet az Epic Games és az Apple között

Az Apple csírájában akarja elfojtani az ellenállást.

A múlt heti balhé egyre inkább fokozódni látszik az Apple és az Epic Games között. Történt ugyanis, hogy az Epic úgy döntött megkerüli az Apple-t és a Google-t is, azáltal, hogy direktben tőlük lehet megvásárolni a Fortnite játékbeli valutáját a V-Buckot. Ennek érthetően nem igazán örült egyik techóriás sem. Az Apple kivette az App Store-ból a Fortnite-ot, amit persze a Google is követett. Ezeket a lépéseket az Epic Games trösztellenes perekkel hálálta meg. Úgy tűnik azonban az Apple-nek ez elég is volt a következő lépéshez.

Tegnap, ahogy az fenti tweetből is látszik az Apple értesítette az Epic-et, hogy minden a cégükhöz köthető fejlesztői fiókot megszűntet és kizárja őket az iOS és a Mac fejlesztői eszközökből augusztus 28-tól. Ezáltal elfelejthetjük az Unreal Engine-t használó játékokat és alkalmazásokat az almás platformokon. Az Apple így már nem csak a Fortnite-ot korlátozza, hanem az Epic Games egyéb ágait is komolyan ekézi.

Total
0
Shares
Previous Article
Tenet

A PG-13-as karika miatt kénytelenek voltak kivágni a Tenet néhány jelenetét, ahol a férfiak erőszakot tanúsítottak a nők ellen

Next Article

Csúszik a Deathloop megjelenése

Related Posts