Főoldal Sorozatok Don Cheadle reagált azokra a pletykákra, hogy Rhodey lesz a következő Vasember
Sorozatok

Don Cheadle reagált azokra a pletykákra, hogy Rhodey lesz a következő Vasember

Vajon Rhodey átveszi majd Tony Stark helyét?

344
Hadigép

A Marvel-sztár Don Cheadle, aki James “Rhodey” Rhodes szerepében hamarosan visszatér a képernyőre a Disney+ Titkos invázió című sorozatában, hogy azután saját sorozatot kapjon Hadigép. A bejelentés után többekben felmerült a kérdés, hogy vajon Rhodey lehet az új Vasember? Cheadle reagált ezekre a pletykákra.

A Robert Downey Jr. által alakított Tony Stark halála után a Bosszúállók: Végjáték című filmben, néhány rajongó azon tűnődik, vajon Tony közeli barátja, Rhodey kiléphet-e a Hadigép páncéljából és Vasember ruhájába bújhat, ahogyan a képregényekben már láttunk erre példát. A jelek szerint Don Cheadle által alakított Rhodey a jövőben nagyobb szerepet kap az MCU-ban, mivel a Titkos invázióban és az Armor Wars főszereplőjeként is feltűnik, így érthető, hogy sok rajongó arra számít, hogy az MCU legnépszerűbb hősének köpenyébe bújik.

Don Cheadle a D23 Expón az Extra internetes portálnak adott interjújában reagált azokra a pletykákra, hogy Rhodey esetleg Tony Stark helyére léphet-e, és ő lesz-e az MCU új Vasembere. Cheadle azt állította, hogy nem hallott semmilyen pletykát arról, hogy Rhodey átvenné a Vasember szerepét “Most hallok erről először, szóval azt hiszem, nem kommentálom”. Amikor tovább boncolgatták a témát, azt felelte, nem tudja elképzelni, hogy Rhodey átvegye Tony helyét, és felvegye a Vasember címet.

Nem tudom. Úgy értem, szerintem Rhodey a maga ura. Nem hiszem, hogy bárki is bele tudna lépni ebbe a… Tony Stark, Vasember cipőbe. Szerintem ő ezt olyan jól csinálta, ahogy senki más nem tudta volna. De azt hiszem, sokkal többet fogunk megtudni arról, hogy Rhodey mit akar, és ki ő, és hogy végül milyen helye lesz az MCU égboltján. Őszintén szólva nem tudok sokkal többet, mint amennyit te tudsz.

Don Cheadle

Emberpróbáló feladat lenne Vasembert helyettesíteni, mivel az egyik legnépszerűbb Marvel-karakterről van szó. Rhodey és Tony Stark barátok voltak, de különböző személyiségek, és bár Rhodey a képregényekben felvette a Vasember szerepét, úgy tűnik, hogy az MCU-ban Hadigép saját utakon jár.

Vasember Hadigép
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események