Doctor Strange felelős [SPOILER] eljöveteléért a Bosszúállók 4.-ben?

Egy újabb rajongói elmélet jelent meg arról, hogy milyen kapcsolat lehet a Marvel legújabb hőse és a Bosszúállók 4. között.

Egy újabb rajongói elmélet jelent meg arról, hogy milyen kapcsolat lehet a Marvel legújabb hőse és a Bosszúállók 4. között.

Elképesztően sok rajongói elmélet született már a Bosszúállók: Végtelen háború bemutatója után, a legújabb pedig Doctor Strange egyik a filmben látott jelenetét ecseteli. A Végtelen háború egyik jelenetében a Legfőbb varázsló az Idő Kő segítségével előrement a jövőbe, és azt kereste, hogy milyen kimenetele lehet Thanos-szal vívott harcnak a Titánon. A most megjelent elmélet azt sugallja, hogy Doctor Strange lesz az, aki valójában megküldi Marvel kapitány behívóját a Marvel Moziverzum legvéresebb összecsapásába.

A Redditen jelent meg az elmélet WamsyTheOneAndOnly felhasználó tollából, aki úgy tartja, hogy Doctor Strange meg fog jelenni a Marvel kapitányban, hogy értesítse Nick Fury-t (Samuel L. Jackson) a Végtelen háború eseményeiről, és hogy tartson magánál egy személyhívót, mellyel vész esetén értesíteni lehet Marvel kapitányt. Így már világos, hogy Stephen Strange miért kapott utalást a 2014-es Amerika kapitány: A tél katonájában, amikor még nem vált a Legfőbb varázslóvá, amikor még nem törte el kezét, vagyis hogy miért került a S.H.I.E.L.D. látóterébe. Ez megmagyarázná azt is, hogy a Végtelen háború végén Fury miért nem várta meg, míg Maria Hill (Cobie Smulders) teste eltűnik – meg sem lepődött igazán -,hanem Fury azonnal a kocsi hátsó üléséhez rohant a vészhívóhoz. Így azt is értjük, hogy Fury száját miért annyira ideges hangnemben halljuk az „Ó bassz…” mondatot, vagyis ezek szerint Strange nem mesélt arról, hogy ő is Thanos egyik áldozata lesz.

Egy újabb elgondolkodtató rajongói elmélet, ami talán még igaz is lehet. Hogy mi igaz ezekből az elméletekből, arra csak jövőre kapunk választ, amikor májusban bemutatják a következő Bosszúállók-filmet.

Total
0
Shares
Previous Article

Megváltozott a Star Wars: Episode IX munkacíme

Next Article

Nagy a baj, nagyot esett a Solo nézettsége első hétvégéhez képest

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!