Doctor Strange is benne lesz a Thor: Ragnarok-ban

Hivatalosan is megerősítették, hogy az ősszel bemutatkozott új szuperhős 2017-ben is feltűnik a vásznon.

Hivatalosan is megerősítették, hogy az ősszel bemutatkozott új szuperhős 2017-ben is feltűnik a vásznon.

Egyáltalán nem meglepő, hogy Benedict Cumberbatch által megformált karakter, vagyis Doctor Strange visszatér ősszel a képernyőkre, hiszen mindenki odáig volt a filmért, s most már azt is tudjuk, hogy idén sem kell nélkülöznünk a szuprémhőst a Marvel Studios következő Thor filmjében, a Thor: Ragnarok-ban.

Novemberben a Thor: Ragnarok-ban egyszerre láthatjuk Thor-t, Hulk-ot és Doctor Strange-t, akik együtt veszik fel a kesztyűt egy új titokzatos, eddig nem látott rosszfiúval.

– tudtuk meg a Disney hivatalos közleményéből.

Azt, hogy milyen szerepet kapott Strange a Thor 3-ban, jó kérdés, erre majd idővel talán választ kapunk – november 3-án legalábbis egészen biztosan. Hulk-kal és Doctor Strange-gel már korábban is találkozhattak a képregények szerelmesei, hiszen kettőjük barátságáról sokat lehetett olvasni amint összeálltak, és megalapították az eredeti Védelmezőket, akik főként Namor-ral küzdöttek az 1971-ben induló sorozatban. Idén a Védelmezők (Defenders) visszatérnek a Netflix jóvoltából, igaz egy kicsit másképp, de a céljuk egy: óvni az embereket.

A Thor: Ragnarok-ban mások mellett visszatér Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Mark Ruffalo (Hulk), Idris Elba (Heimdall) valamint Sir Anthony Hopkins, aki megint csak Odin-t fogja alakítani a filmben. Korábbi hírek szerint Cate Blanchett fogja ezúttal játszani az új és titokzatos Hela nevezetű szupergonoszt, továbbá Jeff Goldblum is látható lesz a filmben, aki most a Nagymester szerepét húzta magára, de Tessa Thompson-nal, mint Valkűrrel, valamint Skurge-al (Karl Urban), illetve Sam Neill-lel is találkozni fogunk az őszi Marvel filmben – Neill karakteréről semmit sem tudunk egyelőre.

Taika Waititi által rendezett Thor: Ragnarok bemutatása november 3-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Új fényképet kaptunk Gal Gadot Wonder Woman karakteréről

Next Article
The Batman

Egyre bizonytalanabb, hogy elkészül Ben Affleck Batman-filmje

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!