x
Close


Közelgő események

Filmek

Deadpool és Bosszúállók crossover? Ryan Reynolds szerint jöhet!

Deadpoolt alakító sztár, Ryan Reynolds benne lenne egy közös filmben a Bosszúállók csapatával.

Deadpool és Bosszúállók crossover? Ryan Reynolds szerint jöhet!
  • Publishedaugusztus 20, 2017

Deadpoolt alakító sztár, Ryan Reynolds benne lenne egy közös filmben a Bosszúállók csapatával.

A valaha hallott legőrültebb crossover híréről írunk most, mert ki tudná elképzelni Deadpoolt a Bosszúállókkal egy közös filmben? Természetesen ez is csak Ryan Reynolds, de azt is mondhatnánk, hogy Deadpool agyából pattant ki, amit a világgal is megosztott a napokban.

A Total Film készített interjút a színésszel, aki vázolta, hogy milyen lenne közös projekten dolgozni Tony Starkkal és a többi szuperhőssel:

Hatalmas ötletnek hangzik, de egy nagyon költséges ötlet is. El tudod képzelni a „nagypofájú” hőst együtt harcolni Vasemberrel? Mekkora lenne ez. De R-besorolást kellene kapnia, hogy mindenki önmagát adja. Szabadjára kéne engedni a vidámságot, és nézni, ahogy elszaladnak…

Példát már láttunk arra, hogy két stúdió megegyezett egy képregényhősről – a Marvel Studios és a Sony Pictures megegyezett a Pókember filmes jogairól -, ami talán jó példája lehet a Foxnak, aki több Marvel hős jogát is birtokolja. Sok esélyt azért nem látunk erre a filmre, mindenesetre egy misét megérne, de külön-külön találkozunk majd a hősökkel jövőre, hiszen a Bosszúállók és a Deadpool is visszatér a mozikba.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.