Daniel Craig ismét James Bond lesz

Meg nem erősített hírek szerint Daniel Craig megegyezett a stúdióval, így ő lesz a James Bond 25 007-es ügynöke.

Meg nem erősített hírek szerint Daniel Craig megegyezett a stúdióval, így ő lesz a James Bond 25 007-es ügynöke.

Hosszú hetek óta ment a találgatás, hogy vajon ki fogja magára ölteni a 007-es ügynök zakóját a James Bond 25-ben, miután a Spectre című kémfilmmel lejárt Craig kontratusa a Barbara Broccoli producerrrel. A legfrissebb pletykák alapján a két fél megegyezett, így ötödször is Craiget láthatjuk titkosügynökként.

A korábbi pletykák között olyan sztárokat hoztak szóba a szereppel, mint Idris Elba, akit egy kiszivárogtatott e-mailben első számú jelöltnek nevezett meg Steven Spielberg, de Tom Hardy (a Venom-film főszereplője, a Mad Max: A harag útja), illetve Tom Hiddleston neve is szóba került – bejelentkezett a szerepre -, de még nem jött el az ideje, hogy új ügynököt köszöntsünk. A források arról is beszámoltak, hogy a filmet A Sötét lovag-trilógia rendezője, Christopher Nolan forgathatja, aki csak bizonyos feltételek mellett vállalná el a filmet.

A The Mirror cikkében utalást tesznek arra is, hogy a forgatás már jövő évben kezdetét venné, hogy tartani tudják a 2019-es bemutatót. A brit sajtó úgy tudja, hogy nem csak Craiget hozzák vissza a készítők, ugyanis a tavaly visszavonult Adele is mikrofon mögé áll, hogy felénekeljen egy újabb James Bond dalt a lemezre – Skyfall számát szerezte az énekesnő.

Total
0
Shares
Previous Article

Forgatási képeket és videót is kaptunk a Han Solo spin-offból

Next Article

Ma elstartol az X-Men: Új Mutánsok forgatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!