Főoldal Előzetesek [D23] Egészen különös halloweeni stílusú előzetest kapott a Werewolf by Night
Előzetesek

[D23] Egészen különös halloweeni stílusú előzetest kapott a Werewolf by Night

Bemutatták a Marvel vérfarkasáról készült sorozat előzetesét.

334

Megérkezett a Werewolf by Night első előzetese. A Gael García Bernal főszereplésével készült különkiadás a likantrópiában szenvedő hőst be. A trailer egy olyan fekete-fehér látványvilágot mutat be, amilyet a Marvel eddig még nem készített, szörnyekkel és démonokkal, amikről nem is gondoltuk eddig, hogy léteznek.

A trailer egy régi vágású Hammer Horror filmhez hasonlóan mutatja be a szokatlan gyanúsítottak gyülekezetét, akik közül az egyik maga a Werewolf by Night (Bernal). Nehéz megmondani, hogy ki kit játszik, vagy hogy Bernal hősén kívül milyen karakterek tűnnek fel, de kiszúrhatjuk Laura Donnelly-t, akiről már januárban megerősítették, hogy szerepet kap a különkiadásban. A pletykák szerint a Vampire by Night szerepében lesz látható, a likantrópiában szenvedő címszereplő társaként. Csak találgatunk, de egy rövid időre mintha Kirk Thatcher is feltűnne az előzetesben, valamint talán az Idővariációs Hatóság embereit is láthatjuk.

Nehéz kihámozni a részleteket az előzetesből, tekintve, hogy fekete-fehérben mutatták be. Nem árulták el, hogy a tónus marad a bemutatóra is, vagy erre az alkalomra tartogatták csak, de a különkiadás egy igazi szörnytörténetnek ígérkezik.

Nem meglepő, hogy Werewolf by Night felbukkan az MCU-ban, már csak azért sem, mert régi riválisa, Marc Spector – alias Holdlovag – az év elején saját, nagy sikerű sorozatot kapott. A sorozat alapjául szolgáló képregényről azt kell tudni, hogy a szóban forgó szerepre két karakter is szóba jöhet. Az első, és vitathatatlanul a legismertebb Jack Russell, aki a Marvel Spotlight füzetben debütált a ’70-es évek elején. Ő volt gyakorlatilag a Werewolf by Night képregény főhőse egészen 1977-ig. A képregényben egy Erdélyből származó farkasember történetét mesélik el, aki akkor is képes átváltozni, amikor éppen nincs telihold. A képregény későbbi kiadásában egy Jake Gomez nevű karakter váltotta a korábbi antihőst. Őt a Hopi törzs és mexikói származású tinédzser szerepében mutatták be, mint a megújult farkasembert. Csak megérzés, hogy a készülő Disney+ sorozat melyik karakter történetét dolgozza fel, de a szereplőválogatásból kiindulva Gomez farkasember történetét vehetik alapul a sorozat készítői.

A Werewolf by Night premierje október 7-én lesz a Disney+-on.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...