Wide Screen
Image default
Játékok

Csipetnyi falat a The Last Nightból

A két évvel ezelőtti E3 sztárja végre újra hallat magáról.

Amikor a 2017-es E3-on, a Microsoft konferenciáján feltűnt a játék, egyből mindenki a szívébe zárta, aki fogékony a kilencvenes évek pixel platformereire. A The Last Night le se tagadhatná az Another World, vagy a Flashback örökségét és sikerült azt egy nagyon vonzó vizualitással tovább csavarni. Sajnos azóta nem sok jót hallhatunk a projektről. A fejlesztő Oddtales év elején még financiális gondokról tweetelgetett, a stúdiót vezető testvérpár közül pedig Tim Soret (a főnök) korábbi kijelentései miatt keveredett kalamajkába bizonyos körökben (Gamergate botrány).

Mivel nem célunk mindenféle “politikai” harcokba belemenni, ezeket hagyjuk is – mindenképp örömteli, hogy újra hallhatunk a játékról. A napokban került ki ugyanis Twitterre az Options menü egy része. Tudom, normál esetben ez elég uncsin hangzik, de érdemes egy pillantást vetni a két mozgó GIF-re – a legkevesebb, ha azt mondjuk, hogy látványos. A készítők maguk is bizonytalanok voltak, hogy meg akarják-e mindezt mutatni, de annyira jónak érezték ezt kis tesztmunkát, hogy mindenképp szélesebb kör elé akarták tárni.

Sajnos a játék megjelenéséről még mindig nem tudni semmi biztosat, de afelől legalább megnyugodhatunk, hogy továbbra is készül. Aki pedig még mindig nem tudja, hogy mi is ez az egész, annak itt a korábbi beharangozó képsor, a játék honlapján pedig további csemegéket találhat (például azt a 2014-es browseres prototípust, ami az egész projektet útjára indította).

Még több a témában...

Hamarosan kilép az Early Acces-ből a Skater XL

Fonyódi Dávid

JÁTÉKTESZT: Resident Evil 3

Fonyódi Dávid

E3 csak jövőre, pótlása már idén is lesz

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat