Wide Screen
Image default
Filmek

Crossbones visszatér egy másik Marvel-filmben?

Frank Grillo a Good Morning America-nak adott interjújából megtudhatjuk, hogy Crossbones-szal még találkozhatunk a jövőben.

2014-ben láthattuk először Frank Grillot a Marvel Univerzumban, mikor is az Amerika kapitány: A tél katonájában feltűnt. Ott még Brock Rumlowként kapott szerepet, aki a Hydra egy jól képzett katonája volt. Sokan azt hitték, hogy a Sólyommal folytatott harcban életét vesztette a S.H.I.E.L.D. épület összeomlása közben, de nem. Tavasszal az Amerika kapitány: Polgárháborúban feltűnt Brock, ahol Crossbonest játszotta, azaz Halálfejt, de túl sokáig nem volt a képernyőn. Pontosan nem tudjuk, hogy mi történt a gaztevővel a Polgárháborúban, csak spekulációk vannak haláláról, vagy ezt is túlélte?

FalconVsRumlow

A legnagyobb rajongók úgy gondolják, hogy Halálfejjel már nem fogunk többet találkozni, de a színész egy interjúban teljesen máshogy vélekedett erről. Ha nem láttad még a legújabb Amerika kapitány részt, akkor kérlek ne olvasd tovább a cikket, mert spoilerezni fogunk!

A Polgárháborúban végső soron azért állítottak fel egy új csapatot, amolyan Bosszúállók-csapat-szerűséget, hogy megállítsanak egy új veszélyforrást, ami maga Crossbones volt. Aki az elmúlt évek alatt zsoldosokat gyűjtött, s biológia fegyverek ellopására készültek, hogy így álljanak bosszút a szuperhősökön – meg a polgárokon. Tervét nem tudta véghez vinni, mert közbeléptek a Bosszúállók, így mellkasára erősítette a bombát. A Kapitány és csapata mindent elkövettek, hogy ne robbantson, miközben Fekete Özvegy a lehető legmesszebb próbálta elvonszolni Halálfejet a civilektől. Ez az a szerencsétlen sokoviai incidens, amire a nemzetek besokalltak, és számon kérték a Bosszúállókat.

A legtöbben azt feltételezik, hogy Halálfej meghalt a robbantásban, de a színész egy interjúban célzást tett arra, hogy nem utoljára láttuk a filmekben.

Azt hiszed, meghalt, vagy nem? Láttad a holtestét? Mit láttál? Az történt legutóbb. Nem mondok semmit, kivéve azt… nem láttátok a testét.

A „legutóbb”-nál célzott a Tél katonája című mozira, ahol mindenki meg volt győződve, hogy az összeomló épület maga alá temette a gonosztevőt. És láss csodát, mégsem. A színész semmi konkrétat nem mondott, hogy mikor térhet vissza, és tényleg visszatér-e.

Még több a témában...

James Gunn megerősítette, hogy mikor érkezik A galaxis őrzői vol. 3.

Kévés Bence Mihály

Ennyire menő szerkót kapnak a Bosszúállók: Végjáték főszereplői

Kévés Bence Mihály

Tom Holland és Kevin Feige is megszólalt miután a Marvel Studios elvesztette Pókembert

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább