Főoldal Filmek Cillian Murphy kész eljátszani Ken szerepét a Barbie folytatásában
Filmek

Cillian Murphy kész eljátszani Ken szerepét a Barbie folytatásában

Cillian Murphy Ken-je felrobbantaná Barbielandet.

137
Oppenheimer

Miközben a Barbienheimer (a Barbie és az Oppenheimer összegyúrva) a csúcsra van járatva – mivel a premier óta másról sem beszélnek, hogy ilyen zseniális lett a műanyag babát bemutató film, és olyan nagyszerű lett az Oppenheimer életrajzi filmje, ami egyszerre lett Christopher Nolan rendező legjobb filmje és Cillian Murphy élete alakítása – addig a színész eljátszott a gondolattal, mi lenne, ha szerepet játszana a folytatásban.

Mivel a közönség már javában izgul a nemrég bejelentett Ocean’s 11 előzményfilmért, amelyben (megint ők!) Margot Robbie és Ryan Gosling a főszereplők, Cillian Murphy azzal viccelődött, hogy nem bánná, ha tenne egy rövid kitérőt Barbielandbe azért a bizonyos szerepért: igen, nyitott rá, hogy a folytatásban akár ő is Ken legyen.

A színész a Cinéfilosnak adott interjúban osztotta meg gondolatait az ötlettel kapcsolatban az Oppenheimer sajtókörút során.

Hogy eljátszanám-e Kent a Barbie 2-ben? Nos, tudjátok, miért ne. Igen, persze! Olvassuk el a forgatókönyvet, beszélgessünk el róla. Alig várom, hogy lássam, alig várom, hogy lássam a filmet, és szerintem nagyszerű a mozi számára, hogy ennyi nagyszerű filmet mutatnak be ezen a nyáron.

Cillian Murphy

Murphy még a Barbie bemutatója előtt kifejtette, hogy személyesen is támogatja a premiert, és nem ellenzi, hogy egyszerre mutatják be Nolan filmjével. A színész akkor úgy fogalmazott, hogy szerinte minél több nagyszerű film jelenik meg, akár egyszerre, akár nem, annál jobb az iparágnak és a közönségnek.

Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy Murphynek volt-e alkalma megnézni a Barbie-t. A jelenleg is zajló színészsztrájk miatt Oppenheimer minden promóciós tevékenységét, beleértve a sajtókörutakat és az interjúkat is, felfüggesztették, így amennyiben Murphy már látta a filmet, akkor sem tudná megosztani gondolatait Greta Gerwig filmjéről.

A Barbie és az Oppenheimer már a nagyközönség bemutatója előtt rendkívül nagy népszerűségnek örvendett az ítészek között, mivel a kritikákat gyűjtő oldal, a Rotten Tomatoes mindkét film esetében 90%-os pontszámot adott. Bár a Barbie az idő múlásával veszített néhány pontot, és most 90%-os szinten áll, ez nem igazán befolyásolta a bevételeket. A hétfői napon több rekordot is megdöntött a film, köztük a Warner Bros. egy 15 éves rekordját is beállította.

Ezzel szemben Christopher Nolan Oppenheimer filmje jóval alacsonyabb, 180 millió dolláros bevételi számmal, de magasabb, 94%-os Rotten Tomatoes pontszámmal rendelkezik.

Barbie

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Robert Downey Jr.
Filmek

Robert Downey Jr. majdnem szerepelt A sötét lovag-trilógiában

Robert Downey Jr. felfedte, hogy annak idején megpályázta a DC univerzum egyik...

Golden Globe
Filmek

A 2024-es Golden Globe nyertesei – tarolt az Oppenheimer

A Golden Globe nagy nyertese az Oppenheimer, de a Barbie sem távozott...