x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Christopher Lloyd a Vissza a jövőbe sztárja is csatlakozott a The Mandalorian 3. évad szereplőgárdájához

A Vissza a jövőbe tudósa is helyet kap a The Mandalorian következő évadában.

Christopher Lloyd a Vissza a jövőbe sztárja is csatlakozott a The Mandalorian 3. évad szereplőgárdájához
  • Publishedmárcius 22, 2022

A Disney+ induló nagy sorozata volt Dave Filoni és Jon Favreau sorozata, de a tavalyi évet nélkülöznünk kellett Din Djarin és Grogu nélkül, helyette a The Book of Boba Fett kapott figyelmet decembertől. Idén azon a tervek szerint visszatér kedvenc fejvadászunk, és már meg is van az első nagy név, aki újonnan feltűnik majd a Star Wars élőszereplős sorozatában. A hétvégi hír, miszerint a Vissza a jövőbe sztárja, Christopher Lloyd is csatlakozott a nagysikerű The Mandalorian következő évadának szereplőgárdájához.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Christopher Lloyd csatlakozik a The Mandalorian 3. évadának szereplőgárdájához, amelyet jelenleg Kaliforniában forgatnak. Lloyd karakteréről még nincsenek részletek, de a THR szerint vendégszereplő lesz, nem pedig állandó sorozatszereplő. Lloyd egyike az új neveknek, aki valamilyen szerepben, de feltűnik majd a harmadik évadban. Lloyd leginkább Dr. Emmett Brown szerepéről ismert a Vissza a jövőbe-filmekben, mint az időutazó DeLorean feltalálója.

Szukits

Lloyd tehát csak a jéghegy csúcsa lehet, ami a következő évad vendégeit illeti, hiszen a The Mandalorian rengeteg híres sztárnak adott már szerepet, többek között Carl Weathers, Werner Herzog, Amy Sedaris, Bill Burr és még sokan mások. További híres vendégek, akik csak egyetlen epizódban szerepeltek, többek között Michael Biehn a Terminátor című filmből.

A harmadik évad sztoriját nagy titok övezi, csak találgatni tudunk, hogy milyen irányba viszik a főszereplő történetét. A spinoff-sorozat idén télen már adott némi támpontot, hogy mire lehet számítani. A The Book of Boba Fett legutóbbi két epizódja Din Djarinra fókuszált, aki Fettnek segített a Pyke-szindikátus elleni harcban, mielőtt újra összeállt volna régi barátjával, Groguval.

Pedro Pascal biztosan visszatér a The Mandalorian legújabb évadának főszereplőjeként, és akárcsak a korábbi két évadnál, a vezető producerek szerepét ezúttal is Jon Favreau és Dave Filoni töltik be a Lucasfilmtől. De még mielőtt bemutatnák az új évadot, május 25-én érkezik a várva várt Obi-Wan Kenobi Ewan McGregor főszereplésével, amiben Hayden Christensen is visszatér Darth Vader szerepében. És ez még csak a kezdet, mert a tervek szerint az Andor is műsorra kerül a Disney+-on.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.