Űrlord

Chris Pratt megérti azokat a rajongókat, akik dühösek Űrlordra

Űrlord súlyos hibát követett el a Bosszúállók: Végtelen háborúban, ami végül ahhoz vezetett, hogy Thanos megtizedelte a fél univerzumot.

Űrlord súlyos hibát követett el a Bosszúállók: Végtelen háborúban, ami végül ahhoz vezetett, hogy Thanos megtizedelte a fél univerzumot.

Kétség nem férhet hozzá, hogy minden rajongó emlékszik a Bosszúállók: Végtelen háború jelenetére, amelyben a Bosszúállók és a Galaxis Őrzői közös erővel próbálják megfékezni Thanost a Titánon. A jelenetben volt egy pillanat, amikor már majdnem sikerült levenni az Őrült Titán bal kezéről a Végtelen Kesztyűt, azonban Űrlord nem bírta türtőztetni a haragját, ami nemcsak nekik, hanem az univerzum végét jelentette. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Érthető, hogy sok rajongó megharagudott Peter Quillre (Chris Pratt), és sokan őt hibáztatják mindazért, ami a film végén történt: Thanos a Végtelen Kövek erejét felhasználta, hogy kiirtsa pontosan a felét az univerzumnak, élőkényeknek és növényeknek nem kegyelmezve. Most A Lego-kaland 2 bemutatója előtt Pratt az esetről beszélt, és bár egyetért a rajongókkal, akik Űrlordot hibáztatják, de nem aggódik túlzottan a karakter jó hírével a Bosszúállók: Végjátékban.

Nem, nem vagyok ideges a Bosszúállók: Végjáték bemutatója előtt. Szerintem, teljesen igaz, és személy szerint ugyanazt érzem, mint mindenki más Űrlordról. De ismerem tényeket, rendben? És úgy érzem, hogy a közönség el fog halkulni, amikor a következő filmet bemutatjuk.

A vörös szőnyegen Elizabeth Banks színésznőt is megkérdezték az esetről, hogy Űrlord jóváteheti tettét, csak annyit felelt, hogy

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Elizabeth Banks”]Még én sem tudom. Még ha nem is, akkor is megérte, mert ez egy olyan tapasztalat volt a rajongók számára, amire igazából soha nem lesz újra példa a mozi történetében.[/penci_blockquote]

Az biztos, hogy ha nem így cselekszik Peter, akkor talán Thanost legyőzték volna a Titánon, s nem fizettünk volna ilyen nagy árat, de még nincs minden veszve, mert a megmaradt Bosszúállók mindent megtesznek, hogy helyrehozzák a Megtizedelést.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article
The Walking Dead

Danai Gurira kiszáll a The Walking Dead sorozat tizedik évadában

Next Article
Marvel Kapitány

A Marvel Kapitány hivatalos weboldala a ’90-es évek hangulatát idézi

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!