Wide Screen
Image default
Filmek

Chris Pratt megérti azokat a rajongókat, akik dühösek Űrlordra

Űrlord súlyos hibát követett el a Bosszúállók: Végtelen háborúban, ami végül ahhoz vezetett, hogy Thanos megtizedelte a fél univerzumot.

Kétség nem férhet hozzá, hogy minden rajongó emlékszik a Bosszúállók: Végtelen háború jelenetére, amelyben a Bosszúállók és a Galaxis Őrzői közös erővel próbálják megfékezni Thanost a Titánon. A jelenetben volt egy pillanat, amikor már majdnem sikerült levenni az Őrült Titán bal kezéről a Végtelen Kesztyűt, azonban Űrlord nem bírta türtőztetni a haragját, ami nemcsak nekik, hanem az univerzum végét jelentette.

Érthető, hogy sok rajongó megharagudott Peter Quillre (Chris Pratt), és sokan őt hibáztatják mindazért, ami a film végén történt: Thanos a Végtelen Kövek erejét felhasználta, hogy kiirtsa pontosan a felét az univerzumnak, élőkényeknek és növényeknek nem kegyelmezve. Most A Lego-kaland 2 bemutatója előtt Pratt az esetről beszélt, és bár egyetért a rajongókkal, akik Űrlordot hibáztatják, de nem aggódik túlzottan a karakter jó hírével a Bosszúállók: Végjátékban.

Nem, nem vagyok ideges a Bosszúállók: Végjáték bemutatója előtt. Szerintem, teljesen igaz, és személy szerint ugyanazt érzem, mint mindenki más Űrlordról. De ismerem tényeket, rendben? És úgy érzem, hogy a közönség el fog halkulni, amikor a következő filmet bemutatjuk.

A vörös szőnyegen Elizabeth Banks színésznőt is megkérdezték az esetről, hogy Űrlord jóváteheti tettét, csak annyit felelt, hogy

Még én sem tudom. Még ha nem is, akkor is megérte, mert ez egy olyan tapasztalat volt a rajongók számára, amire igazából soha nem lesz újra példa a mozi történetében.

Elizabeth Banks

Az biztos, hogy ha nem így cselekszik Peter, akkor talán Thanost legyőzték volna a Titánon, s nem fizettünk volna ilyen nagy árat, de még nincs minden veszve, mert a megmaradt Bosszúállók mindent megtesznek, hogy helyrehozzák a Megtizedelést.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

Az új Audi reklámban spoilereztek egyet a Bosszúállók: Végjátékból?

Kévés Bence Mihály

Megerősítették, holnap érkezik a Bosszúállók: Végtelen háború előzetese!

Kévés Bence Mihály

FRISSÍTVE! Megérkezett a Passengers első előzetese!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább