Bryce Dallas Howard egy T-Rexet lovagol meg a legújabb Jurassic World: Bukott birodalom tévészpotban

A Universal Studios több TV Spotot is bemutatott a jövő hónapban érkező Jurassic World: Bukott birodalomhoz. Egészen menő jeleneteket kaptunk.

A Universal Studios több TV Spotot is bemutatott a jövő hónapban érkező Jurassic World: Bukott birodalomhoz. Egészen menő jeleneteket kaptunk.

Már nagyon várjuk az új Jurassic Worldöt, ami minden korábbi résznél nagyobb állatparkkal várja a moziba látogatókat. J.A. Bayona rendező a napokban úgy fogalmazott, hogy a Bukott birodalom minden korábbi részt felülmúl majd állatok terén, hiszen soha ennyi dinoszauruszt még nem látott egy mozi, mint amivel a Jurassic World második része rendelkezik. További jó hír, hogy az új részben igyekeztek mechanikus módon életre kelteni a kihalt állatokat, akárcsak volt a Jurassic Park esetében.

Az elmúlt napokban a stúdió több rövid kis videót is bemutatott az érkező második részből, amit most egy kupacba gyűjtöttünk nektek. A videók sok új jelenetet is tartalmaz, köztük látjuk a film ádáz gyilkológépét, az Indoraptort, de azt is látjuk, ahogy Chris Pratt és Bryce Dallas Howard meglovagol egy T-Rexet.

https://youtu.be/JxNDtTVTlnQ

A Jurassic World: Bukott birodalom országos bemutatója június 7-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article
Batman Flash

A Flashpoint lett volna Ben Affleck utolsó Batman-filmje?

Next Article

2019-ben ismét lesz Star Wars Celebration!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!