Doctor Strange az őrület multiverzumában

Box Office: Összejöhet az egymilliárd dollár a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmnek?

Annyira nem száguld a Doctor Strange 2. része, mint várták.

A Marvel Studios Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmje megállíthatatlan a bevételi listán élén, harmadik héten is uralta a jegyeladásokat a mozik kasszáiban. A Downton Abbey című filmet megelőzve megőrizte vezető helyét a világ jegybevételi listájának élén, és globális bevételben már a 800 millió dollárt tapossa.

Bár a Top Gun: Maverick című folytatásnak valószínűleg lesz válasza jövő héten, amikor jövő pénteken a mozikba kerül az Egyesült Államokban, azonban addig a Marvel Moziverzum legújabb mozifilmje immáron egymást követő harmadik héten uralja a box office adatokat.

A legfrissebb adatok szerint Sam Raimi elmebajos folytatásának a harmadik hétvégén 31 millió dollárral zárt és ezzel az amerikai összbevétele már elérte a 342M dollárt is, és további 40M dollárral gyarapította a nemzetközi bevételt, ezzel pedig már 460 millió dollárnál jár a film. A film globális összbevétele már 803 millió dollárt is meghaladja.

Jó esély van rá, hogy a Doctor Strange 2 lesz a második olyan film a pandémia utáni időben, amely eléri az 1 milliárd dollárt a Pókember: Nincs hazaút után, de nem lesz könnyű, tekintettel arra, hogy a filmet nem játszották a világ legnagyobb filmes piacán, Kínában és Oroszországban, ahol a Disney szankciókat vezetett be az ukrajnai konfliktus miatt. Ha a por leülepedik, a Doctor Strange 2. várhatóan 950 millió dollár körüli összeggel zárja nemzetközi szereplését, hiszen Tom Cruise legújabb filmje jövő héten szó szerint berepül a mozikba. Garantált, hogy a Top Gun második része letaszítja majd az MCU legújabb kalandját a trón első fokáról.

Doctor Strange az őrület multiverzumában
Total
13
Shares
Previous Article
Pókember: Nincs hazaút

A Sony Pictures elnöke ígéretes hírekkel szolgált a Pókember 4. részéről

Next Article
Mission: Impossible Leszámolás Első Rész

Tom Cruise újra akcióban a Mission: Impossible Leszámolás Első Rész előzetesében

Related Posts