Box Office: majdnem 700 millió dollárral nyitott az Amerika kapitány: Polgárháború

Ahogy arra számítani lehetett, a Polgárháború mozi hozta az elvárást, mindenütt tarolt világszerte.

Ahogy arra számítani lehetett, a Polgárháború mozi hozta az elvárást, mindenütt tarolt világszerte.

Tudtuk, hogy ez a film lesz a hét legnézettebb filmje, csak azt nem tudtuk, hogy mennyit fog termelni a Marvel Studiosnak. Az előzetes becslések alapján valahol 175 és 200 millió dollár közzé várták a filmet, mint utólag kiderült, elég pontosan számoltak.

Észak-Amerikában 181 millió dollárt elkönyvelt film nem a legsikeresebb Marvel film a nyitóhétvégén. A tavaly bemutatott Bosszúállók: Ultron kora túlszárnyalta a Civil Wart, hiszen első hétvégéjén 191,2 millió dollárt forgalmazott a kiadónak. Viszonyításként a Bosszúállók első része 207,4 millió dollárt szedett be a kezdésnél. Folytassuk világviszonylatban. Most jön a nagy de, az eladott jegyekből befolyt összeg majdnem 700 millió dollár világszerte, 678,4 milliót egészen pontosan. Pár nap és meglesz a 700 millió is.

Marvel-Cinematic-Universe-Cover

További Marvel őrületek várnak ránk idén, s az elkövetkező években is, és már biztos, hogy azután is kapunk gazdagon képregényhőst. Idén ősszel érkezik a Doctor Strange (2016. november 4.). Jövő május 5-én A galaxis őrzői 2-őt nézhetjük meg, őket követi a Pókember: Hazatérés július 7-én, s 2017  november 3-án egy nagy visszatérő: Thor: Ragnarok. 2018 is hasonlóan izgalmas lesz, mert egyből egy új résztvevővel indítanak, február 16-án Fekete párduc csatáját nézhetjük meg, május 4-én startol az Infinity War Part I, július 6-án a Hangya poénjaitól sírhatunk. Végezetül 2019-ben zárul a Marvel harmadik fázisa, máricus 8-án Captain Marvel, május 3-án pedig az Infinity War Part II zárórésze.

És utána is jön sok-sok Marvel film, de picit máshogy, vagy tudja a fene…

Total
0
Shares
Previous Article

Joe Russo több mint szimpla rendező

Next Article

AdBlock és AdBlock Plus kiegészítők jönnek Microsoft Edgebe

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!