Az aszfalt királyai

Box Office-figyelő: 2019/46. hét: A versenyautók legyőztek mindenkit és még Jokernek is jutott egy nagyon szép rekord a hétvégére

Az amerikai mozik leglátogatottab flmje Az aszfalt királyai volt a 46. hétvégén, a Midway lecsúszott a dobogó második fokára a Charlie Angyalai pedig akkorát buktak, hogy talán rá sem mertek majd nézni a Top 10-re.

Az amerikai mozik leglátogatottabb filmje Az aszfalt királyai volt a 46. hétvégén, a Midway lecsúszott a dobogó második fokára a Charlie Angyalai pedig akkorát buktak, hogy talán rá sem mertek majd nézni a Top 10-re.

Előző héten írtunk róla, hogy várhatóan borulni fog az első három helyezett sorrendje, ez meg is történt. Első helyen nyitott Az aszfalt királyai, egy kicsivel több mint 30 milliós nyitást produkálva, ezzel szinte pontosan azt hozta amit előzetesen vártak tőle, a közönség is szerette. Ha ez így marad, és nem zuhan nagyon erőset a második hétvégére, akkor akár a 100 millió is meglehet neki, de ehhez azért fel kell kötni azt a bizonyosat.

Másik premierünk a Charlie angyalai 2019-es feldolgozása Kristen Stewarttal a főszerepben. A helyzet az, hogy ha a Gemini Man-re azt mondtuk, hogy óriási bukás volt, akkor az angyalok nem csak hogy buktak, de akkorát taknyoltak, hogy jó hogy nem a pokolban kötöttek ki. Írd és mond sikerült a nyitóhétvégén kicsivel több mint 8 millió dollárt behozni, mondjuk az elvárások is valahova 12-13 közé ígérték a filmet, de még azt sem sikerült hozni. A Sonynál ezt nem fogják kirakni a polcra, de szerencséjükre csak 48 milliót áldoztak a produkcióra, azt pedig nemzetközi szinten valahogy ki fogja köhögni a film.

Charlie angyalai

A múlt heti premierek közül a Ne játssz a tűzzel! járt a legjobban, csak 35%-ot estek vissza a számai így a második hétvégén 8 millió fölött hozott. A Múlt karácsony kicsit rosszabbul járt, neki csak 6 millió jutott, nem jött be a jóslatom az alacsony visszaesésről.

Amiket még érdemes megemlíteni. A Jojo Nyuszi még mindig csak 995 moziban van műsoron, igaz ötödik hete, de már 13 milliónál tart, A világítótorony pedig verdesi a 10-et, szintén az ötödik hétvégéjén. A Terminator: Sötét végzet elég nagyokat zuhan, most éppen 56%-ot, így hamarosan kikopik a mozikból, az Addams Family pedig talán már nem éri el a bűvös 100 milliót. Igaz már 94-nél jár, de a hétvégén csak 1,6-ot hozott. Ez így kevés lesz.

És persze nincs heti box office Joker nélkül. Összejött az 1 milliárd dollár világszinten, így ez az első R besorolású film ami ezt elérte. Most már senki sem nevet.

A hétvége eredményei millió dollárban a BoxOfficeMojo alapján:

#Cím Hétvégi bevételÖsszbevétel
1.Az aszfalt királyai31,531,5
2.Midway8,735,1
3.Charlie angyalai8,38,3
4.Ne játssz a tűzzel!8,325,2
5.Múlt karácsony6,522,4
6.Álomdoktor6,024,9
7.The Good Liar5,65,6
8.Joker5,4322,4
9.Demóna: A sötétség úrnője4,9105,7
10.Harriet4,631,7
Total
14
Shares
Previous Article
A Russo testvérek

Végre a Russo testvérek is megszólaltak a Scorsese kontra Marvel vitában

Next Article

Tervrajzokon a Dual Shock 5

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!