Főoldal Filmek Box Office: Az Evil Dead Rise sem bírt Marióval, a Super Mario Bros.: A film a harmadik hétvégét is behúzta
Filmek

Box Office: Az Evil Dead Rise sem bírt Marióval, a Super Mario Bros.: A film a harmadik hétvégét is behúzta

Ilyen a mesében nincs, Mario és a barátai megállíthatatlanok a mozikban.

61
Super Mario Bros.: A film

A Super Mario Bros.: A film minden eddigi várakozást felülmúlt a mozikasszáknál, és már a harmadik hétvégén uralja a jegyeladásokat, ezzel pedig közelebb került a mérföldkőnek számító egymilliárd dolláros álombevételhez. A Nintendo videójáték-adaptációja további 58,23 millió dollárt hozott az amerikai mozikban, globálisan már 871,83 millió dollárnál jár.

A Comscore jelentése szerint a Super Mario Bros.: A film 434,32 millió dollárt termelt eddig Észak-Amerikában, és csak kisebb, 37%-os visszaesést szenvedett a múlt heti 87 millió dolláros bevételéhez képest.

58,23 millió dollárral zárt múlt héten a tengerentúlon, ennek révén megszerezte az első helyet, valamint a legjobb harmadik hétvégi amerikai bevételt produkálta az animációs filmek közül, mivel megelőzte A hihetetlen család 2. részét, ami anno 46,41 millió dolláros bevételt ért el. Ezzel a Pókember: Nincs hazaút 56,02 millió dolláros bevételét megelőzve a 7. legjobb helyen zárt, ha a harmadik hétvégés eredményeket vesszük alapul a box office listáján.

Az Evil Dead Rise tisztes nyitást produkált annak ellenére, hogy 23,5 millió dolláros amerikai debütálással kikapott Mariótól és kis barátaitól. Az Evil Dead Rise a franchise ötödik része, és a film cselekménye az erdő helyett ezúttal Los Angeles városában játszódik, egy kisházban. Két elhidegült testvér csavaros történetét meséli el, amikor főszereplőnk, Ellie (Alyssa Sutherland) három gyerekével és húga, Beth (Lily Sullivan) találkozásával kezd izgalmassá válni a történet. Az elhagyatott házban találnak egy régi könyvet, amivel aztán démonokat szabadítanak fel, és persze ezek a gonosz lények embereket szállnak meg.

Guy Ritchie The Covenant című filmje 6,28 millió dollárral a harmadik helyen nyitott, a film Jake Gyllenhaal John Kinley őrmesterének történetét meséli el, aki egy afgán tolmács (Dar Salim) megmentésén dolgozik, miután megmenti az életét, de a tálibok üldözni kezdik.

A John Wick: 4. fejezet az ötödik mozis hétvégéjén a negyedik helyen végzett, 5,75 millió dolláros amerikai bevételével. Összességében a negyedik John Wick-film 168,88 millió dollárt ért el Észak-Amerikában. Az első öt helyezettet az Air – Harc a legendáért zárta, amely 5,54 millió dollárt keresett harmadik hétvégéjén.

John Wick: 4. felvonás
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...