Főoldal Filmek Box Office: A Pókember: Nincs hazaút már a Titanicot is beelőzte jegyeladásokban Amerikában
Filmek

Box Office: A Pókember: Nincs hazaút már a Titanicot is beelőzte jegyeladásokban Amerikában

A vírus ellenére a világ Pókember-lázban ég.

444
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios

A Pókember: Nincs hazaút sorozatban negyedik hétvégén uralja az amerikai box office listát, azaz a jegyeladásokat a mozikban. A tengerentúlon 33 millió dolláros bevétellel zárt a Marvel Studios legújabb produkciója, és ezzel Észak-Amerikában megszerezte a hatodik helyet az örökranglistán a legtöbbet termelt filmek sorában.

A Variety beszámolója szerint a Pókember: Nincs hazaút című filmmel eddig 668 millió dollárt keresett az amerikai jegypénztáraknál a két stúdió, és ezzel az Államokban megelőzte a Titanic 659 millió és a Jurassic World 652 millió dolláros bevételét az örökranglistán. Jó hír a stúdiónak, hogy lassulásnak továbbra semmi jele, és ha tartani tudja ezt az rohamot a jegykasszáknál, akkor még a Bosszúállók: Végtelen háború 678M dolláros és a Fekete Párduc 700M dolláros sikerén is túltehet Peter Parker legújabb kalandja. Ha világ mozijaiban nézzük, akkor a film neve mellett már több mint 1,53 milliárd dollár szerepel, és ezzel minden idők nyolcadik legnagyobb bevételt hozó filmje lett.

Az Énekelj! 2. zsinórban megszerezte a 2. helyet, az amerikai jegyeladások múlt hétvégén elérték a 11,9 millió dollárt, összességében pedig a rajzfilm átlépte a 100m dollárt a tengerentúlon, és az első olyan animációs film lett ezzel, aminek sikerült átlépnie ezt a mérföldkövet a Jégvarázs 2. 2019-es bemutatója óta.

Múlt héten mutatták be a 355 című filmet, azonban nem aratott nagy sikert a mozibajárók között, mindössze 4,8 millió dollárral végzett a harmadik helyen. Az erős szereposztás ellenére, amelyben többek között Jessica Chastain, Penelope Cruz, Diane Kruger, Bingbing Fan, Sebastian Stan és Lupita Nyong’o is szerepel, a kémfilm messze elmaradt a várakozásoktól. Jelenleg csak a mozikban látható a film, de a közeljövőben, egészen pontosan 45 nap múlva online is megtekinthető lesz a Peacock streamingszolgáltatón

A King’s Man – A kezdetek 3,3 millió dollárral a negyedik helyre ért fel, az Amerikai Underdog pedig 2,4 millió dollárral zárt az ötödik helyen.

Pókember: Nincs hazaút
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla x Kong: Új birodalom
Filmek

A box office jelentés szerint a Godzilla x Kong: Az új birodalom egy hétvége alatt megkereste az árát

A Titánok csúcsra törtek, Godzilla és Kong összehozta 2024 legnagyobb nyitóhétvégéjét.

Dűne: Második rész
Filmek

A Dűne: Második rész meghódította a jegypénztárakat, az első résznél is erősebben nyitott

Tarolt a Dűne: Második rész, jobb kezdésről nem is álmodhatott volna a...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...