Doctor Strange az őrület multiverzumában

Box Office: A Doctor Strange az őrület multiverzumában uralta a hétvégi jegyeladásokat a mozikban

Természetesen még mindig mindenki Doctor Strange kalandjára volt kíváncsi.

A Doktor Strange az őrület multiverzumában ott folytatta uralmát az amerikai mozikban, ahol múlt héten elkezdte. A hétvégi jegybevételi toplista élén zárt, ezzel pedig a második hétvégén 61 millió dollárral gyarapította a Disney zsebét. A Variety beszámolója szerint a Doctor Strange 2. része nemzetközi szinten is 83,5 millió dollárral növelte a bevételt, amivel a globális összbevétel már elérte a 688,1 millió dollárt.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában minden idők 11. legjobb filmje volt az amerikai jegyeladások listáján, ugyanakkor a második hétvégén 67%-kal esett vissza az első hétvégéhez képest. A Marvel Studios más produkcióihoz hasonlítva meredekebb esést könyvelhet, mint például az Örökkévalók 61%-os és a Shang-Chi és a Tíz gyűrű legendája 52%-os esése.

A Dreamworks stúdiótól A rosszfiúk 6,9 millió dollárral a második helyen végzett. A The Bad Guys négy hét alatt a mozikban 66,2 millió dollárt hozott az amerikai mozikban és 165 millió dollárt globálisan.

A Sonic, a sündisznó 2. 4,5 millió dollárral a harmadik helyre ért fel, a múlt héten bemutatott Tűzgyújtó pedig csalódást keltő 3,8 millió dollárral nyitott. Bár a Stephen King-adaptáció gyártási költsége nem került sokba, az eredmény mégis csalódást keltő. A Variety megjegyzi, hogy a film új feldolgozása kevesebbet keresett, mint az eredeti, Drew Barrymore főszereplésével készült 1984-es film. Az a film 4,7 millió dolláros bevételt hozott, és akkor még nem vették figyelembe az inflációt.

Az Everything Everywhere All at Once ezúttal is az ötödik helyen kapaszkodott fel, a nyolcadik hétvégén további 3,3 millió dollárt termelt. Jelenleg ezt a filmet vetítik legtöbbet a mozikban, és eddig 47,1M dollárt hozott Észak-Amerikában.

Tűzgyújtó
Total
5
Shares
Previous Article
She-Hulk

A Disney+ brit oldala véletlenül leleplezte a She-Hulk premierjének pontos napját

Next Article
Prey

Teaser előzetesen a Ragadozó franchise legújabb feldolgozása, a Prey, és megvan a megjelenés napja is

Related Posts