Wide Screen
Image default
Filmek

Bosszúállók: Végtelen háború forgatási képek

Egy rakat forgatási képet kaptunk a Bosszúállók: Végtelen háború forgatásáról, köztük Vasember, Doctor Strange, Wong és Bruce Banner is látható.

A rajongók kezdték a reggelt egy videóval, ami a helyszínről szivárgott ki, rajta Vasemberrel és Strange-gyel, ami legalább arra jó volt, hogy lássuk Tony Stark (Robert Downey Jr.) új páncélját:

A Just Rated médiumnak köszönhetően délutánra több képet is kaptunk a Föld legnagyobb hőseiről az Infinity Warból. Ezekből válogattunk most:

I’m blessed #markruffalo #robertdowneyjr #benedictcumberbatch #avengersinfinitywar

Mark Ruffalo Fans (@ruffalord) által megosztott bejegyzés,

Az új Vasember páncél

A fotókon feltűnik Vasember, Bruce Banner (Mark Ruffalo), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) és Wong (Benedict Wong) is, valamint egy pillantást is vethetünk az új Vasember páncélra. A legjelentősebb változás a mellkason található részen történt, de ha jobban megnézzük, akkor némi finomításon a sisak is átesett.

Találgatások már vannak, hogy mi történhet az adott jelenetben, többen úgy gondolják, hogy Banner tudós társaival itt tér vissza a Földre. De ezek pusztán csak pletykák.

Időközben frissült a bemutató időpontja is, a Bosszúállók: Végtelen háború hazai premierje 2018. április 26-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Űrlord és Gamora ölelését láthatjuk A galaxis őrzői vol. 2. legújabb képein

Kévés Bence Mihály

[FRISSÍTVE] Megérkezett a Bosszúállók: Végtelen háború előzetese – feliratozva

Kévés Bence Mihály

Videón Wanda Maximoff és Vízió csókja a Bosszúállók: Végtelen háborúból

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább