Főoldal Filmek Bevezető ajánlattal és különleges kedvezményekkel ünnepel a Disney+
Filmek

Bevezető ajánlattal és különleges kedvezményekkel ünnepel a Disney+

Nagy akcióval készülnek a szeptemberi Disney Day eseményre.

345
Disney+

A Disney+ Day számos izgalmat tartogat az előfizetők számára, ugyanis a szeptember 8-án új filmek, sorozatok kerülnek fel a Disney+-streaming platformra – szerepel a Disney+ közleményben. A Disney-parkokban; és más helyszíneken is, nagyszabású ünnepségeket is rendeznek, valamint szeptember 9. és 11. között tartják a D23 Expo-t Kaliforniában, ahol bemutatják a Disney+ legújabb saját gyártású sorozatait, filmjeit.

A Disney+ Day alkalmából, akik szeptember 8-tól kezdődően szeptember 20-a reggel 8:59 percig előfizetnek a Disney+-ra – legyen szó új vagy visszatérő előfizetőkről –, azoknak mindössze 599 forintért lesz elérhető a Disney+ az első hónapban.

További előfizetői kedvezmények a Disney+ Day kapcsán: a már meglévő és az új előfizetéssel rendelkezők egyaránt megkapják a következő kedvezményeket a Disney+ Day alkalmából szeptember 8-án:

● Hozzáférés a shopDisney speciális termékeihez: A Disney+ előfizetői különleges hozzáférést kaphatnak a shopDisney árucikkek válogatott gyűjteményéhez. A válogatás egyedi design termékeit a kedvenc Disney+ Day premierek, Disney+ Originals és további kedvencek ihlették.

● Disney Cruise Line ajánlat: A Disney+ előfizetőknek szóló különleges ajánlat segítségével életre kelnek a szeretett történetek a Disney hajóútjain. Az ajánlat részeként a harmadik és negyedik vendég ingyen utazhat, ha két teljes árú vendéggel utazik egy kabinban. A Disney+ előfizetők ezzel az ajánlattal legfeljebb két kabinra foglalhatnak. Az ajánlat szeptember 8-tól elérhető a Disney Magic, a Disney Dream és a Disney Fantasy hajón 2023. január – április között induló utakra, kiválasztott hajózási útvonalakon, kiválasztott kabin-kategóriákban*.

● National Geographic Digital ajánlat: A Disney+ előfizetők korlátlan hozzáférést kapnak a National Geographic világhírű történeteihez és exkluzív tartalmaihoz az NG reklámmentes mobilalkalmazás segítségével, melyet 6 hónapig ingyenesen használhatnak a világ bármely pontján.

● Disney Movie Insiders bónuszpontok: Azok a Disney+ előfizetők, akik szeptember 30-ig összekapcsolják Disney+ fiókjukat a Disney Movie Insiders fiókjukkal, 150 bónuszpontot kapnak, és havonta 50 pontot kapnak ajándékba, amíg aktív előfizetéssel rendelkező fiókjaikat összekapcsolva tartják. A Disney Movie Insiders-hez való csatlakozás ingyenes, és a tagok a pontokat jutalmakra, élményekre és sok minden másra válthatják be.

● Disney+ rajongók kedvenc vetítései az AMC moziban: Szeptember 8. és 19. között az AMC Theatres egyes mozijai a rajongók kedvenc filmjeinek vetítésével ünneplik a jeles napot. A Walt Disney Animation Studios Encanto” a Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet, a Marvel Studios Thor: Ragnarök, a Disney és a Pixar Verdák és a Rikkancsok című filmjeinek vetítésével kedveskednek az őket választóknak. A jegyek vetítésenként 5 dollárba kerülnek és bárki számára elérhetők. A résztvevők egy ingyenes Disney+ posztert kapnak, amíg a készlet tart. Emellett a Disney+ előfizetők számára további kedvezmények is elérhetők lesznek.

További Disney+ Day kedvezmények a vállalatnál

● A Disney és a Pixar „Verdák az utakon” termékei: A Verdák rajongói is indíthatják a motorokat, ugyanis a szeptember 8-án a Disney+-on debütáló új Verdák az utakon sorozathoz tartozó Cars on the Road könyvet és a Mattel néhány új termékét, köztük a Radiator Springs Tour Playsetet, a Color Change Whale Car wash Playsetet, a Salt Flats Super Speed Playsetet és a Showtime Loop Tracksetet is megvásárolhatják.

Obi-Wan Kenobi termékek: A rajongók újra átélhetik az Obi-Wan Kenobi: Egy jedi visszatérése című dokumentumfilmen keresztül a Lucasfilm eredeti limitált sorozatát, az Obi-Wan Kenobi-t. Dönthetnek a sorsukról, és megmutathatják a világos vagy a sötét oldalhoz tartoznak az Erő mindkét oldalát tisztelő termékeken keresztül, mint a Star Wars The Black Series Darth Vader Force FX Elite Lightsaber gyűjtői fénykard a Hasbro-tól, az Obi-Wan Kenobi in Jedi Robe Funko POP! figura és még sok minden más.

Amazon: Ügyvéd termék: A Funko bemutatja az új POP Marvel: Amazon – Wong vinyl figurát az Amazon: Ügyvéd termékcsalád részeként. A misztikus művészetek mesterét ábrázoló figura már előrendelhető.

Thor: Szerelem és mennydörgés termékek: Megfelelő felszerelés nélkül nem indulhatunk epikus kozmikus utazásra. Ahogy a Thor: Szerelem és mennydörgés megérkezik a Disney+-ra, a kalandorok számos új, a Marvel Studios legújabb filmje által inspirált termék közül választhatnak, mint a Loungefly Marvel Studios’ Thor: Love and Thunder Glow-In-The-Dark Cosplay Mini Backpack, Funko Marvel Studios’ Thor: Love and Thunder – 2pk Thor & Mighty Thor, Marvel Studios’ Thor: Love and Thunder Strongest Avenger Cosplay Trucker Hat, LEGO Marvel Studios’ Thor: Love and Thunder The Goat Boat Building Kit valamint a Marvel Studios’ Thor: Love and Thunder Toothgnasher and Toothgrinder Plush Goat Set.

● Star Wars: Galaxy of Heroes: A Star Wars: Galaxy of Heroes egy exkluzív, a játékon belüli naptárral ünnepli a Disney+ Day-t. Az új és visszatérő rajongók szeptember 8-tól október 1-ig minden egyes nap bejelentkezhetnek a játékba, hogy Iden Versio shardokat és további jutalmakat, például képességanyagokat, ajándék kreditet, vagy éppen kiképző droidokat kapjanak. A Galaxy of Heroes emellett 50%-os kedvezményt kínál a Hyperdrive Bundle csomagra, amely 65 karaktert és 13 hajót fejleszt fel 5 csillagos szintre, valamint Core Gear, Ability Materials, Currencies és Energy-t kínál. Ez a korlátozott ideig tartó akció szeptember 7-én kezdődik és egy hétig tart. Végül az új és visszatérő játékosok szeptember 21-én az „Andor” premierjét ünnepelhetik azzal, hogy bejelentkezve ingyenes Cassian Andor shardokat kapnak

● Disney Publishing Worldwide: A Disney Publishing Worldwide mától egészen szeptember 18-ig kedvezményes áron kínálja egyes ebook-jait, így a rajongóknak lehetőségük nyílik felfedezni kedvenc Disney+ sorozataik mögött álló történeteket, mint a Women of Walt Disney Imagineering a COSMOS: Possible Worlds a National Geographic-tól, a Marvel’s Wandavision: The Art of the Series, a Star Wars: Brotherhood és a The Art of Star Wars: The Mandalorian.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...

Kívánság
Filmek

Rég várt gyermektartalmakkal vár a Disney+ áprilisban

A gyerekeknek nagysikerű műsorokkal készül áprilisban a Disney+.