Főoldal Előzetesek Bemutatták a Vikings: Valhalla első jeleneteit
Előzetesek

Bemutatták a Vikings: Valhalla első jeleneteit

Tegnap bemutatták a Vikingek spinoff-sorozatának első képkockáit.

562

Miközben a Vikingek című sorozat a hatodik évaddal véget ért, a legendás skandináv monda tovább él egy folytatásban, a Vikings: Valhalla című spinoff-sorozatban a Netflix streamingszolgáltatón. A Tudum rendezvényen tegnap sok más mellett bemutatták az első előzetest a sorozatból, ami valamikor 2022-ben érkezik.

Akárcsak elődje, a Vikings: Valhalla is fiktív karaktereket sző majd össze a valós történelmi személyiségekkel, köztük a valaha élt leghíresebb vikingekkel, így például azok is megismerhetik Leif Erikson, Freydís Eiríksdóttir és Harald Hardrada történetét, akik annyira nem mozognak otthonosan a skandináv mitológiában. A Netflix új sorozata az eredeti sorozat szereplőinek örökségét viszi tovább, azaz a korábbi főszereplők leszármazottai lesznek a spinoff-sorozat főszereplői. A leírás szerint a sorozatban bemutatott férfiak és nők új utakat fognak felfedezni, miközben a túlélésért küzdenek egy folyamatosan változó és fejlődő Európában.

A sorozat showrunner pozíciójában Jeb Stuart foglal helyet, míg Michael Hirst – aki egyébként a Vikingek című sorozat minden egyes epizódjáért felelt, producerként és íróként – várhatóan csak vezető produceri feladatot tölt be Stuart és Morgan O’Sullivan oldalán.

Hirst korábban az amerikai IGN-nek nyilatkozott, és amellett, hogy elárulta, a Vikings: Valhalla miért a Netflixen kerül bemutatásra a korábbi History Channel helyett – a History döntése volt, hogy szakít, nem csinálnak több drámát, inkább visszatérnek a dokumentumfilmekhez -, arról is beszélt, hogy a spinoff valójában Rollo (Clive Standen) örökségéről szól majd. A hódító Vilmos történetét mesélik el, aki Anglia első normann királya, s közvetlen leszármazottja Rollónak.

A Vikings: Valhalla bemutatójára valamikor az év végén kerül sor, pontos megjelenési dátumot nem kapott.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmkritikák

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley kritika

Ártalmatlan lett a nagyszájú zsaru legújabb bevetése.

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmek

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley után jöhet az 5. rész?

Júliusban érkezik a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley.