Vaják

Bemutatták a Vaják 2. évadának második nagy előzetesét, és mellette további két klipet

Geralt és Ciri története folytatódik.

A Netflix saját rendezvényén, a Tudum szombati programjának a legvégére hagyta az est talán legjobban várt előzetesét. Néhány perccel korábban a Netflix bemutatta a várva várt The Witcher (magyarul a Vaják) sorozat 2. évadának vadonatúj nagy előzetesét, akárcsak két másik klipet. Az előzetes elvétve tartalmaz képsorokat az első évadból is, ugyanis a trailert úgy állították be, mint a franchise nagy előzetesét.

Az első klipben az Egy csepp igazság című kötetet dolgozza fel a Netflix, ami egyébként nagy szerepet kap a következő évadban. Ebben a kiragadott jelenetben a Trónok harcából Kristofer Hivjut szörnnyé változott karaktere, Nivellen beszélget a főhőssel.

A második jelenetben Cirit felébreszti Geralt, mivel a jelek szerint egy Bruxa, egy félelmetes vámpír beszökött a házba.  

Amíg a Vaják 1. évada az elbeszélésgyűjtemények egy kötetét, Az utolsó kívánságát dolgozta fel, addig a 2. évad már a Vaják-pentalógia néven ismertté vált öt nagy kötet meséli el. De még mielőtt belecsapnánk a kötetek feldolgozásába, az Egy csepp igazságnak és Az utolsó kívánság című könyvek felvezetik nekünk a második évad cselekményét. És igen, leginkább azért várjuk az új részeket, mert a sztori most kezd majd igazán izgalmas és eseménydús lenni.

A folytatásban Ciri (Freya Allan) kerül reflektorfénybe, aki időközben felnőtt és megerősödött. A második évad ott veszi fel a fonalat, hogy Geralt elviszi Cirilla hercegnőt gyermekkori otthonába, Kaer Morhenbe. Miközben Kontinens királyai, tündéi, emberei és démonjai a hatalom megszerzéséért harcolnak a falakon kívül, addig Geralt feladata Ciri védelme lesz, aki egy sokkal nagyobb veszéllyel néz szembe, a benne szunnyadó titokzatos erővel.

Az új produkció mögött alkotóként szintén a korábban említett Lauren Schmidt Hissrich áll, a könyvek szerzője, Andrzej Sapkowski pedig producerként és kreatív tanácsadóként lesz jelen. A sorozat a Blood Origin címet fogja viselni, és több mint 1200 évvel a fő sorozat előtt fog játszódni. A fókuszban pedig az első vaják kialakulása, valamint a tündék, emberek és szörnyek világának egybeolvadása lesz.

A Vaják 2. évadát december 17-én fogják bemutatni, szóval már nem kell sokat várnunk az új részekre. De van egy másik jó hírünk is, Lauren Schmidth Hissrich showrunner ugyanis megerősítette, hogy a Netflix már a harmadik évadot is berendelte.

Total
7
Shares
Previous Article
Ne nézz fel!

Meryl Streep nem hisz Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence párosának a Ne nézz fel klipjében

Next Article
Különösen veszélyes bűnözők

A Különösen veszélyes bűnözök új jelenetében A Szikla próbálja bilincsbe verni Gal Gadotot, de felsül

Related Posts