x
Előzetesek

Bemutatták A tolvajok hadserege első előzetesét Zack Snyder zombi-apokalipszisének előzményéhez

A hangsúly ezúttal a lopáson lesz, nem a zombikon.

  • Publishedszeptember 25, 2021

A Netflix a szombati Tudum rendezvényen nem sokkal korábban bemutatta Zack Snyder rendezőtől A holtak hadserege című film előzményfilmjének első előzetesét. Bár ebben a filmben nincsenek zombik – a filmet a Netflix úgy hirdeti, mint egy romantikus rablós vígjátékot – visszatér a nagyszájú német széftörő, Ludwig Dieter, akit ezúttal is Matthias Schweighöfer alakít a képernyőn. Nem mellesleg ő a rendező is.

A helyszín is más lesz A holtak hadseregéhez képest, ugyanis ezúttal nem az Egyesült Államok zombikkal sújtotta sivatagi városában, Las Vegasban próbálnak feltörni egy széfet, hanem Európában több széfet. Az előzményfilmhez kiadott hivatalos szinopszis szerint 6 évvel korábban játszódik a történet Zack Snyder filmjétől. Egy kisvárosi bankpénztáros élete kalandjára vállalkozik, amikor egy titokzatos nő felkeresi, és beszervezi őt az Interpool legkeresettebb bűnözőinek csapatához. A csapata megpróbál egy sor legendás, feltörhetetlen széfet kirabolni szerte Európában.

Ami pedig a további szereposztást illeti, a Halálos iramban franchise és a Trónok harca ismerős arca, Nathalie Emmanuel játssza Gwendoline-t, a titokzatos nőt, aki beszervezi főhősünket a bandába. Emmanuel és Schweighöfer szerepein kívül feltűnik még a filmben Ruby O. Fee és Stuart Martin.

Zack Snyder neve mellett most csak producer olvasható, aki Deborah Snyder feleségével és Wesley Collerrel közösen dolgozott a filmen. A tolvajok hadseregét október 29-én fogja bemutatni a Netflix.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.