A tolvajok serege

Bemutatták A tolvajok hadserege első előzetesét Zack Snyder zombi-apokalipszisének előzményéhez

A hangsúly ezúttal a lopáson lesz, nem a zombikon.

A Netflix a szombati Tudum rendezvényen nem sokkal korábban bemutatta Zack Snyder rendezőtől A holtak hadserege című film előzményfilmjének első előzetesét. Bár ebben a filmben nincsenek zombik – a filmet a Netflix úgy hirdeti, mint egy romantikus rablós vígjátékot – visszatér a nagyszájú német széftörő, Ludwig Dieter, akit ezúttal is Matthias Schweighöfer alakít a képernyőn. Nem mellesleg ő a rendező is.

A helyszín is más lesz A holtak hadseregéhez képest, ugyanis ezúttal nem az Egyesült Államok zombikkal sújtotta sivatagi városában, Las Vegasban próbálnak feltörni egy széfet, hanem Európában több széfet. Az előzményfilmhez kiadott hivatalos szinopszis szerint 6 évvel korábban játszódik a történet Zack Snyder filmjétől. Egy kisvárosi bankpénztáros élete kalandjára vállalkozik, amikor egy titokzatos nő felkeresi, és beszervezi őt az Interpool legkeresettebb bűnözőinek csapatához. A csapata megpróbál egy sor legendás, feltörhetetlen széfet kirabolni szerte Európában.

Ami pedig a további szereposztást illeti, a Halálos iramban franchise és a Trónok harca ismerős arca, Nathalie Emmanuel játssza Gwendoline-t, a titokzatos nőt, aki beszervezi főhősünket a bandába. Emmanuel és Schweighöfer szerepein kívül feltűnik még a filmben Ruby O. Fee és Stuart Martin.

Zack Snyder neve mellett most csak producer olvasható, aki Deborah Snyder feleségével és Wesley Collerrel közösen dolgozott a filmen. A tolvajok hadseregét október 29-én fogja bemutatni a Netflix.

Total
1
Shares
Previous Article
Stranger Things

A Stranger Things 4. évad új előzetese az 1950-es évekbe repít vissza bennünket, a kísértetjárta Creel-házba

Next Article
Ne nézz fel!

Meryl Streep nem hisz Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence párosának a Ne nézz fel klipjében

Related Posts